DEJAN RADONJIĆ NAKON VELIKE POBEDE U SANKT PETERBURGU: Igrali smo u odbrani dobro čitav meč, odbrana je bila ključ!
Foto: Starsport©

evroliga

DEJAN RADONJIĆ NAKON VELIKE POBEDE U SANKT PETERBURGU: Igrali smo u odbrani dobro čitav meč, odbrana je bila ključ!

Velika pobeda crveno-belih u Rusiji

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić kazao je da je ključ pobede njegovog tima protiv Zenita u gostima - odbrana.

Naravno, defanziva je nešto što karakteriše njegovu ekipu i kada ona funkcioniše, rivali se praktično neutralizuju. Nije tako bilo protiv Uniksa, ali jeste protiv njihovih zemljaka - Zenita. Prvi se pred mikrofonom našao najbolji strelac ekipe u ovom duelu Nejt Volters.

Dejan Radonjić
foto: Starsport

"Velika pobeda, prekinuli smo niz poraza i bilo nam je neophodno da trijumfujemo ovde na strani. Igrali smo dobru odbranu, primili svega 58 poena i učinili smo sve što je moguće da im bude teško. Radim sve što mogu kako bih pomogao timu. Sada se vraćamo kući i razmišljamo o budućim utakmicama", naveo je Volters.

Dejan Radonjić je kazao da je njegova ekipa tražila odgovor nakon ubedljivog poraza od Uniksa. Mogli su crveno-beli da trijumfuju ubedljivije, ali su povukli ručnu u završnici i ipak slavili sa 11 poena razlike.

"Čestitam mojim igračima na sjajnoj igri i na pobedi. Ono što je bilo važno za ovu utakmicu jeste da odigramo različito u odnosu na ono protiv Uniksa. To smo radili od početka. Odigrali smo dobrih 40 minuta. Na početku drugog poluvremena bilo je dosta grešaka, ali igrali smo u odbrani dobro čitav meč. Odbrana je bila ključ", konstatovao je Radonjić.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.