JOKIĆ IZGUBIO ŽIVCE PA UŠAO U RASPRAVU SA SUDIJOM: Saigrač ga smirivao kako ne bi dobio tehničku! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/YourNBARecap TV

nba

JOKIĆ IZGUBIO ŽIVCE PA UŠAO U RASPRAVU SA SUDIJOM: Saigrač ga smirivao kako ne bi dobio tehničku! (VIDEO)

Novi poraz Denvera i pored solidne partije našeg centra

Objavljeno: 08:21h

Kako je utakmica počela i odmicala, svi su izgledi bili da će Denver upisati novi trijumf protiv Orlanda koji je na svom terenu gubio i dvocifrenom razlikom u trećoj deonici! Međutim, sa nekoliko ključnih ubačenih šuteva u finišu, stigli su da preokrenu i slave rezultatom 108:103.

Pri rezultatu 103:103, na 1.45 minuta do kraja, Franc Vagnde je pogpodio trojku za Orlando koji je poveo, da bi Jokić na 45. sekundi do kraja napravio korake u napadu i tako posle samo gledao kako Kol Entoni sa linije za slobodna bacanja stavlja tačku na trijumf.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Jokić je odigrao furiozno prvo poluvreme u kom je upisao dabl-dabl učinak,d a bi do kraja zabeležio 18 poena, 15 skokova, sedam asistencija i pet izgubljenih lopti. Iz igre je šutirao 7/19 za dva, dok je promašio svih pet šuteva za tri poena.

Stigao je Jokić i da se posvađa sa sudijama na polovini poslednje četvrtine - u trenucima kada je Denver vodio sa 99:93. Ipak, saigrač Gordon je uspeo da smiri Srbina koji je i te kako bio besan. TAJ DETALJ MOŽETE POGLEDATI KLIKOM OVDE.

Monte Moris je sa 22 poena bio najefikasniji u redovima Denvera, Gordon je svom bivšem klubu ubacio 17 i dodao osam skokova, dok je Bartonm imao 14 poena. Grin i Nađi su dodali po devet.

S druge strane, Kol Entoni je imao 24 poena i osam skokova u redovima Orlanda, Kartel je ubacio 18 poena i uhvatio osam lopti, , Franc Vagner je dodao 15, a Moric Vagner tri manje.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.