ZENIT OKARAKTERISAN KAO TEŽAK PROTIVNIK: Iz Zvezde poručuju - DAĆEMO SVE OD SEBE!
Foto: Starsport©

evroliga

ZENIT OKARAKTERISAN KAO TEŽAK PROTIVNIK: Iz Zvezde poručuju - DAĆEMO SVE OD SEBE!

Zvezda ide na noge Zenitu u 13. kolu Evrolige (petak, 19h), posle ubedljivog poraza od Uniksa kod kuće u prošloj rundi – 98:78.

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić svestan je koliko težak zadatak čeka njegov tim na gostovanju Zenitu u Sankt Peterburgu i nema dilemu da će igra u odbrani morati da bude mnogo bolja u odnosu na okršaj sa Uniksom kako bi se pariralo rivalu.

- Znamo da nas čeka težak meč protiv tima koji igra veoma dobro, koji ima rezultat i koji je pokazao da može da napravi mnogo toga u ovoj sezoni. Tim je u oba pravca kvalitetan. Moraćemo da igramo mnogo bolje u odbrani nego što je to bilo u prošlom meču protiv Uniksa, da bismo mogli da im pariramo i da njihov kvalitet držimo pod kontrolom. To neće biti lako, jer na svim pozicijama imaju dobre igrače. Čeka nas težak zadatak - rekao je Radonjić.

Luka Mitrović
foto: Starsport

Rusi imaju skor 8-4, a u pet od šest utakmica na svom parketu su slavili. Zbog toga krilni centar Luka Mitrović ne želi ništa da obećava.

- Uradićemo sve da se pokažemo u boljem svetlu nego što je to bio slučaj u prethodnom periodu. Nadam se da ćemo konačno pokazati svoje pravo izdanje i na taj način da se suprostavimo jednoj odličnoj ekipi kao što je to Zenit. Videćemo koliko će to biti dovoljno za trijumf. Definitivno želimo da odigramo jednu dobru utakmicu. Što se tiče igračkog kadra, popunjeni su na svim pozicijama, ali od bekovske linije, koju izuzetno dobro poznajemo Lojd – Beron, se očekuje da bude najveća opasnost za nas - poručio je Mitrović.

Branko Lazić
foto: Profimedia

Slično mišljenje ima i Branko Lazić.

- Biće izuzetno teško, pre svega što idemo u goste jednoj sjajnoj i iskusnoj ekipi, a njihovii dosadašnji rezultati pokazuju u kakvoj su formi. Očekujem zaista tešku utakmicu, ali siguran sam da ćemo mi u odnosu na prethodni meč dati sve od sebe da ispravimo greške da i se što bolje pokažemo u Rusiji. Ako budemo u prilici za pobedom, daćemo sve od sebe da bismo došli do trijumfa - zaključio je Lazić.

Zvezda na put u Rusiju odlazi uz četiri pobede i osam poraza.

Espreso/SportKlub


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.