PEŠIĆ NAPRAVIO POSLEDNJI REZ: Obelodanjeno sa kojim snagama će se SRBIJA suprostaviti Letoniji!
Foto: Starsport©

BIĆE DEBITANATA

PEŠIĆ NAPRAVIO POSLEDNJI REZ: Obelodanjeno sa kojim snagama će se SRBIJA suprostaviti Letoniji!

Utakmicu u civilu gledaće Nikola Đurišić, Dalibor Ilić, Dragan Apić, Aleksa Uskoković i Nikola Rebić

Objavljeno:

Na zvaničnom sajtu FIBA osvanuo je spisak od dvanaest igrača koje je selektor Svetislav Pešić odredio. Kapiten Miloš Teodosić predvodi ekipu u kojoj će pola igrača biti debitanti.

Svoje prve, takmičarske minute u dresu nacionalnog tima mogli bi večeras da upišu supertalentovano krilo Mege Mozzart Nikola Jović, zatim Alen Smailagić i Balša Koprivica iz Partizana, Marko Jagodić Kuridža iz Budućnosti, centar Fuenlabrade Dušan Ristić i njegov klupski kolega Jovan Novak. S tim što je njegov slučaj drugačiji od ostalih pošto se on u prošlim kvalifikacijama kod Igora Kokoškova nalazio na klupi za meč sa Švajcarskom, ali nije ulazio na parket. Tako da, tehnički, još nije zaigrao za Orlove.

Utakmicu sa Letonijom u civilu gledaće Nikola Đurišić, Dalibor Ilić, Dragan Apić, Aleksa Uskoković i Nikola Rebić. Važno je naglasiti da selektor Pešić ima mogućnost da promeni sastav za gostovanje Belgiji u nedelju, zbog čega i dalje teoretski ostaje prostor da se ekipi za put u Mons priključe evroligaši Vasilije Micić, Nemanja Nedović i Filip Petrušev.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.