CEDEVITA OLIMPIJA IMA REŠENJE ZA LOŠU IGRU: Alen Omić stiže u Ljubljanu!
Foto: Dado Đilas

aba liga

CEDEVITA OLIMPIJA IMA REŠENJE ZA LOŠU IGRU: Alen Omić stiže u Ljubljanu!

Veliko pojačanje za Cedevita Olimpiju

Objavljeno:

Kako prenosi italijanski novinar Emilijano Karšija, Alen Omić je na pragu prelaska u redove Cedevita Olimpije. Iskusni centar se vraća u Ljubljanu posle odlične sezone u dresu Burga, u kojem je bio najbolji skakač francuske LNB Pro A lige.

Alen Omić
foto: Dado Đilas

Ovaj 29-godišnji centar je od 2012. do 2015. godine već igrao u Ljubljani, a potom je nastupao za Efes, Malagu, Hapoel Jerusalim, Crvenu zvezdu, Budućnost, Olimpiju Milano i Huventud, pre nego što se minulog leta okušao u Francuskoj. Braneći boje Burga u proseku je beležio gotovo dabl-dabl - 11,4 poena i devet skokova po nastupu.

Sada bi trebalo da pojača redove Cedevite, koja je u minulih nekoliko dana pretrpela dva teška poraza. Najpre od Budućnosti u okviru Evrokupa (60:91), a danas i od Mege Mozzart u ABA ligi (75:104).

"Mega nas je ponizila. Sramota me je kako smo izgledali na terenu, bez želje, volje. Osećam se poniženim. Neprihvatljivo je izgubiti dva meča u nizu sa 30 razlike", izjavio je trener sastava iz Ljubljane Jurica Golemac posle novog bolnog poraza.

Očigledno da su u upravi odlučili da dodatno ojačaju igrački kadar, s ozbirom da nema nagoveštaja da bi Golemac mogao da napusti trenersku klupu. Podsetimo da je ekipu nedavno napustio i Amerikanac Markus Kin, a sada su Zmajevi nadomak angažovanja vrednog pojačanja u reketu.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.