NURKIĆ NIKADA NIJE KRIO DA NAVIJA ZA CRNO-BELE: Verujem da ću jednog dana doći u Partizan, bar zbog te publike!
Foto: Profimedia

aba liga

NURKIĆ NIKADA NIJE KRIO DA NAVIJA ZA CRNO-BELE: Verujem da ću jednog dana doći u Partizan, bar zbog te publike!

Čuveni intervju Jusufa Nurkića iz 2015.

Objavljeno:

Jedan od najboljih košarkaša sa područja BiH ponovo je u žiži javnosti u Srbiji zbog današnje izjave vezane za Nebojšu Čovića, Crvenu zvezdu i Partizan.

No, nije ovo prvi put da Jusuf Nurkić ističe kako je simpatizer crno-belih, naime on je 2015. u intervjuu za Blic rekao kako veruje da će jednog dana zaigrati za Partizan.

Jusuf Nurkić, Boban Marjanović
foto: AP/Laurence Kesterson

Ono što malo ko zna jeste da je internacionalac iz Bosne i Hercegovine i jedan od najpopularnijih košarkaša u društvu najboljih košarkaša sveta ostrašćeni navijač Partizana, te da crno-bele prati redovno, kad god mu se ukaže prilika.

"Pratim Partizan, naravno. Nažalost, Partizan prolazi kroz težak period. Odavno to više nije samo sport. Ali, uz takvu publiku koju Partizan ima, teško je propasti i siguran sam da će i Partizan biti onaj stari. Verujem da samo na osnovu navijača zaslužuje pozivnicu u Evroligu. Verujem da je to najvernija publika na Balkanu, a i šire. I nakon što sam s Cedevitom pobedio Partizan, nadao sam se da će dobiti pozivnicu. Jer stvarno bez Partizana, Evroliga nije ista", poručio je Nurkić u intevjuu koji je dao Blicu 2015. godine.

Jedan od najboljih mladih košarkaša sa Balkana rekao je da bi voleo da jednog dana obuče dres kluba iz Humske.

"Verujem da ću jednog dana i doći u Partizan. Ali, pre toga sam siguran da ću se vratiti u Zadar i to u najboljim godinama, jer to je moj klub, oni su mi dali najviše. Obećao sam mojim Zadranima. I s nestrpljenjem čekam taj dan. Jer bez tog kluba, bez tog grada i tih ljudi, ni moja karijera ne bi bila ovakva kakva je trenutno. Ali, kažem vam da verujem da ću jednog dana doći Partizan, bar zbog te publike", zaključio je Nurkić.

(Espreso/Mozzart sport/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.