NURKIĆ NIJE JEDINI: MARIO HEZONJA govorio je kako PARTIZAN VOLI VIŠE i od CIBONE! Posebno ga oduševili "Grobari"
Foto: Profimedia

aba liga

NURKIĆ NIJE JEDINI: MARIO HEZONJA govorio je kako PARTIZAN VOLI VIŠE i od CIBONE! Posebno ga oduševili "Grobari"

Zaboravljena izjava "superstara" Uniksa

Objavljeno:

Tada mladi igrač Zagreba, Mario Hezonja, istakao je da mu je Partizan draži i od Cibone, i da bi ranije igrao za "crno-bele" nego za Barselonu.

"Mnogi bi mi zamerili kada bih se preselio u Beograd, ali to me ne zanima. Svi misle da znaju sve, a zapravo ne znaju ništa. Svi smo ljudi od krvi i mesa. Ne znam ni jednog Srbina koji je divljak, svi su odlični ljudi", rekao je Hezonja 2012. godine.

Mario Hezonja
foto: Profimedia

Mario je i dalje bio pod ugovorom sa Zagrebom, ali iako je imao tek 17 godina, njegova mladost mu je dozvoljavala da iskreno iskazuje svoje stavove i ne boji ih se:

"Čitao sam da me Dule Vujošević želi, ali i Barselona, i klubovi iz Grčke i Turske su zainteresovani za mene. Od svih njih Partizan mi je najdraži, čak mi je draži i od Cibone. Takve navijače kakve on ima nema niko. Pred njima moraš da daješ 300 odsto sebe. Uz sve to poznato je kako se u tom klubu radi sa igračima. Bio bi to dobar potez za mene", rekao je Hezonja nakon U17 Svetskog prvenstva gde je hrvatska osvojila bronzu.

Jedan od najperspektivnijih hrvatskih košarkaša Dario Šarić izjavio je da bi za njega dolazak u Partizan bio najbolja opcija, ali da ne sme zbog rodnog grada Šibenika.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.