FMP JE POJAČAO IZ PARTIZANA: Košarkaš crno-belih prešao u redove kluba iz Železnika!
Foto: KK Partizan

ZVANIČNO

FMP JE POJAČAO IZ PARTIZANA: Košarkaš crno-belih prešao u redove kluba iz Železnika!

Sa druge strane, za Stepanovića će promena sredine predstavljati neophodan iskorak imajući u vidu da se nije uklopio u projekcije Željka Obradovića, te da od prelaska iz Slobode i potpisivanja trogodišnjeg ugovora nije dobio konkretnu šansu

Objavljeno:

Sada je i zvanično. Aleksa Stepanović prešao je iz Partizana u FMP. Krilni centar koji je pre crno-belog dresa branio boje Sparsa, Dinamika, Metalca i Slobode iz Užica odlučio je da se preseli iz Humske u Železnik.

Novo pojačanje Pantera zaoštriće konkurenciju u mladoj ekipi koja beleži vrlo dobre rezultate u ABA ligi na početku sezone i ima učinak od šest pobeda uz dva poraza, posle osam kola.

Sa druge strane, za Stepanovića će promena sredine predstavljati neophodan iskorak imajući u vidu da se nije uklopio u projekcije Željka Obradovića, te da od prelaska iz Slobode i potpisivanja trogodišnjeg ugovora nije dobio konkretnu šansu.

Nije se Stepanović našao na spisku licenciranih igrača Partizana za ABA ligu, što znači da će krilni centar po prelasku u FMP imati prtavo nastupa u ABA ligi od predstojećeg kola, a staviće se odmah na raspolaganje treneru Nenadu Stefanoviću.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.