Meč u senci "Derbija" i kvalifikacija na Mundijal! HRVATSKA - SRBIJA!
Foto: Profimedia

kvalifikacije za Evrobasket 2023. godine

Meč u senci "Derbija" i kvalifikacija na Mundijal! HRVATSKA - SRBIJA!

Bogat sportski program!

Objavljeno:

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije od 18 časova u Zaboku igra protiv domaće selekcije Hrvatske, u prvom meču kvalifikacija za Evrobasket 2023. godine.

U našoj grupi je i Bugarska, koju je Hrvatska nedavno u Botevgradu pobedila sa 84:73.

Srbija u novi ciklus ulazi sa izmenjenim i podmlađenim timom, ali sa velikim motivom da odbranu evropske šampionske titule počne dobrom igrom i pobedom.

Novi kapiten ženske košarkaške reprezentacije Tina Krajišnik izjavila da tim spremno i koncentrisano dočekuje meč sa Hrvatskom.

- Ovo je potpuno novi start i trudimo se da i mi sa novom energijom uđemo u ovu priču i da maksimalno ozbiljno shvatimo put koji je pred nama. Od prvog dana okupljanja dosli smo spremni. Ekipa jeste podmlađena, ali to ne utiče na naš načina rada. Rad je prisutan kao što je bio i ranije, isti je način treniranja, ali i pristup. Mislim da je to recept koji treba da daje rezultat. Da se fokusiramo na prvu utakmicu, to je prvi stepenik koji nas očekuje. Imali smo malo više vremena da se spremimo za tu utakmicu, jer nemamo četvrtog rivala u grupi - rekla je Krajišnik.

Espreso/b92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.