OPET FRKA I ČARKE U NBA LIGI: Bez Srba ovaj put! Možda što nisu bili na terenu!
Foto: Profimedia

NBA LIGA

OPET FRKA I ČARKE U NBA LIGI: Bez Srba ovaj put! Možda što nisu bili na terenu!

Tokom prethodne noći u NBA ligi igralo se sedam utakmicam, ali niko od srpskih košarkaša nije izlazio na parket.

Objavljeno: 08:16h

Ipak, ne možemo da kažemo da Jokić nije imao uticaj na sinoćnja dešavanja, iako je odmarao kod kuće...

Otkako se Jokić potukao sa Morisom na utakmici, kao da je došlo do eskalacije nasilja u NBA ligi. Tako smo u vrlo kratkom roku videli nekoliko tuča i pokušaja tuča, a akter poslednje je ponovo Rudi Gober na koga izgleda imaju "pik" ostali košarkaši iz SAD.

Dobro je poznato kakvim se sve forama služi Gober, jedan od najboljih defanzivaca u NBA u poslednjoj deceniji, pa je tako isprovocirao Dedmona iz Majamija (opet oni!), tako što mu je povukao dres.

Dedmon je odmah nasrnuo na Gobera, francuski centar je pokušavao da smiri tenzije, ali na kraju ga je Amerikanac odgurnuo. Obojici je dosuđena tehnička greška, iako je Gober manje kriv i to je pokušavao da objasni sudijama, a sve se mirno završilo pre nego što su ostali igrači uskočili da "pomognu".

Pogledajte OVDE!

Majami je pobedio inače 111:105 zahvaljujući Tajleru Hirou koji je ubacio 27 poena, dok su na drugoj strani prednjačili Bogdanović (26), Klarskon (25) i Mičel (22).

Zanimljivo, Moris se još nije oporavio od Jokićevog zahvata, tako da nije igrao...

NBA REZULTATI

Juta - Majami 105:111 Indijana - Filadelfija 118:113 Nju Orleans - Memfis 112:101 Orlando - Vašington 92:104 Toronto - Detroit 121:127 Klivlend - Boston 91:89 L.A. Klipers - Minesota 129:102

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.