"VELIKA POBEDA ZA NAS, U JEDNOM TRENUTKU JE IZGUBLJENA KONTROLA": Radonjić otkrio kad će debitovati Marković!
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

sve u svemu - zadovoljan

"VELIKA POBEDA ZA NAS, U JEDNOM TRENUTKU JE IZGUBLJENA KONTROLA": Radonjić otkrio kad će debitovati Marković!

Trener crvene zvezde poručuje da se sad ne igraju najvažnije utakmice, ali da treba pobeđivati

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa upisala veliku pobedu protiv Asvela, ali i dodao da poslednjih nekoliko minuta sa večerašnjeg meča ne smeju da se ponavljaju u utakmicama koje slede.

- Velika pobeda za nas. U većem delu utakmice smo igrali dobro. Nije jednostavno protiv dobrog tima kao što je Asvel napraviti razliku, a posebno ne razliku koju smo mi napravili. Igrali smo jako dobro i kontrolisali smo kvalitet ekipe iz Francuske - rekao je Radonjić posle utakmice.

- U jednom trenutku osetilo se da izgubljena kontrola, pravili smo greške. Dozvolili smo protivniku da lako i brzo poentira, a mi smo bili van kontrole u napadu. Imali smo dug period dobre igre, a to na kraju ostaje da se sagleda adekvatno i da ne dozvolimo da se takvi padovi dešavaju u utakmicama koje slede - dodao je trener Zvezde.

Dejan Radonjić
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu ekipu Asvela sa 73:67, u utakmici devetog kola Evrolige.

Jedan od najzaslužnijih za trijumf bio je Nikola Ivanović.

- Odradio je par treninga sa ekipom, što nam je značilo... Izgledali smo timski dobro, manje-više smo defanzivno bili dobri, osim na kraju. Imali smo više opcija u napadu... Volters nije bio na nivou onoga što je pokazivao, ali zato treba imati više opcija - rekao je Radonjić.

Crveno-bele sada očekuje derbi protiv Partizana u ABA ligi, ali je Radonjić rekao da je njegova ekipa bila fokusirana na meč s Asvelom.

Ognjen Kuzmić
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

- Tek je 11. novembar i ne smatram da igramo najvažnije utakmice u ovom trenutku. Trudićemo se da igramo najbolje što možemo svaki meč, ali sada se ne igraju najvažnije utakmice. Bitno je da se igra dobro, da pobeđujemo, ali važnije je da pobeđujemo u nekom drugom periodu - rekao je Radonjić.

Novinare je zanimalo i kada će moći da računa na Stefana Markovića.

- Kad bude bio spreman, on će debitovati. Juče je odradio trening, videćemo kako će da izgleda u narednim danima. On nije uradio trening sa ekipom od juna, to nije kratak period, niti može da se kroz jedan trening vidi u kakvom je stanju. Smatram da treba da prođe neko vreme da bi on podigao formu, da uđe u sistem... - rekao je trener Zvezde.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.