SJAJNA VEST ZA RADONJIĆA I ZVEZDU!
Foto: Starsport

POVRATAK

SJAJNA VEST ZA RADONJIĆA I ZVEZDU!

Odlična vest za Crvenu zvezdu

Objavljeno:

Dan uoči utakmice Crvena zvezda - Asvel (četvrtak, 19.00), novinari su posetili deo treninga crveno-belih koji je otvoren za javnost i sa njega javili dobru vest.

Dva meseca od stravičnog pada,Eron Vajt ponovo radi kraj saigrača.

Američki košarkaš Eron Vajt oporavlja se od loma ruke i počeo je i da šutira na koš. On je dva meseca van terena zbog teške povrede, a trener Zvezde Dejan Radonjić objasnio je kakva situacija sa njegovim povratkom.

-On je jako blizu tog pregleda, koji će odraditi sledeće nedelje, a na kojem ćemo dobiti dozvolu ili ne za početak treninga u kojima će moći da radi sa kontaktom. On je sad u posebnom režimu, bez kontakta, posebno kada je u pitanju leva ruka. Čekamo taj snimak i ako dobijemo dozvolu postepeno ćemo ga uvoditi u nove vežbe i pripremaćemo ga za početak rada sa ekipom, uz nadu da će to biti brzo- rekao je šef struke crveno-belih Dejan Radonjić.

Takođe, tu je i Nikola Ivanović, koji je prethodnih nedelja odsustvovao zbog korone.

- Nikola Ivanović je posle pauze koju je imao počeo da trenira i pokušaćemo posle zadnjeg treninga da procenimo da li će i koliko moći da nam pomogne. Nadamo se da će biti sa nama i da će nam dati doprinos protiv odličnog Asvela.

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.