ŠAKOTA: Ovo je možda i najinteresatniji derbi u poslednjih dosta godina, ne bih se usudio da predviđam bilo šta!
Foto: Starsport©

o derbiju

ŠAKOTA: Ovo je možda i najinteresatniji derbi u poslednjih dosta godina, ne bih se usudio da predviđam bilo šta!

Bivši trener crveno-belih govorio je o derbiju koji se igra u nedelju

Objavljeno: 15:45h

Dragan Šakota, bivši trener crveno – belih, ističe da nas očekuje jedan od nainteresantnijih derbija u zadnjih nekoliko godina. Šakota je inače čovek koji je na košarkašku mapu ubacio Kevina Pantera, koji je kod njega sjajno igrao u AEKu. Panter je i u redove Crvene zvezde stigao upravo pod vodstvom Šakote.

“Slažem da je ovo možda najinteresatniji derbi zadnjih godina. Mislim da je Zvezda kao tim formiranija, ima igrače koji duže igraju zajedno. S druge strane imamo Partizan, koje novi tim sa novim trenerom. Možda još nije došao na taj nivo na koji bi Obradović želio, mislim na uigranost. Mislim čak ni kocenpcijski nisu završili tim, možda će dovoditi još neke igrače. U ovom trenutku ne bih se usudio da predviđam ništa. Zvezda igra jedno takmičenje koje mnogo jače mislim na Euroligu. Partizan te vrste utakmica još nije okusio" - kaže iskusni strateg i nastavlja:

Dragan Šakota
foto: Starsport©

,,Ništa me ne bi iznenadilo u bilo kom pravcu da ode utakmica. Imam neki utisak da se stvari smiruju, videlo se po reakciji Željka Obradovića protiv FMP-a, nikom nije stalo do toga što se tiče aktera, i treba da postoji više takvih reakcija. Sigurno da nema zle krvi među timovima i igračima, kao što je možda nekada bilo. Postoji preduslovi da bude dobra utakmica. Svima je stalo da bude utakmica fer i i sportska predstava. Treba da gajimo derbi na najbolji mogući način. Želio bih da to bude pravi derbi i da se priča da je sve bilo korektno" - zaključio je Šakota.

(Espreso/Telesport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.