HEZONJA: Kad završim karijeru, živeću negde u šumi sa svojim psima! Niko neće znati gde sam i gde me može pronaći!
Foto: Profimedia

zanimljivo

HEZONJA: Kad završim karijeru, živeću negde u šumi sa svojim psima! Niko neće znati gde sam i gde me može pronaći!

Košarkaš Uniksa govorio je o planovima koje ima kada završi karijeru

Objavljeno: 16:42h

Košarkaš Uniksa Mario Hezonja se ovog leta pridružio ruskoj ekipi, gde je stigao iz Panatinaikosa, a za rusku televiziju ”Vid Sverhu” je dao intervju gde je govorio o karijeri, te o tome šta će raditi kada se oprosti od košarke.

Mario Hezonja se u Uniksu pridružio treneru Velimiru Perasoviću i postao jedan od najboljih igrača ruskog tima.

”Poznajemo se dugo. Trenirao me u hrvatskoj reprezentaciji. A bio je i neverovatan igrač. Nisam siguran da drugi ljudi razumeju koliko je Perasović bio dobar kao igrač. Na primer, nekoliko je puta bio najbolji strijelac španskog prvenstva, najbolje lige Evrope. Mislim da mi savršeno odgovara. Imamo sličan stil igre” – rekao je Hezonja i nastavio:

”Perasović je izvrstan trener i psiholog. To što smo sunarodnjaci je takođe odigralo ulogu, jer ovde, u Rusiji, nemam nikoga. Tako da je to bila vrlo laka odluka. Jedva da sam razmišljao. Naravno, situacija s Panatinaikosom nije bila laka. To je moj najdraži klub, nakon povratka u Evropu igrao sam za njih”.

Mario Hezonja
foto: Profimedia

Govorio je i o tome koliko voli Panatinaikos, te kakav je život u Rusiji nakon dolaska u Uniks.

”Klupska boja Panatinaikosa je zelena. To je moja omiljena boja. Adaptacija u Rusiji ide dobro. Sve mi se sviđa, osim jedne stvari, a to su carine. To jednostavno ne mogu podneti. Hteo bih otići na Šeremetjevo (najprometniji ruski aerodrom) i svašta im reći. Ovde je nemoguće naručiti nešto iz inostranstva. Ne naručujem bombe, nego odeću” – pojasnio je Hezonja.

Za kraj je rekao da ne podnosi društvene mreže, te o tome šta će raditi nakon što okonča karijeru.

”Živjeću negde u šumi sa svojim psima. Niko neće znati gde sam i gde me pronaći… Gledaću samo svoja posla i pokušati živeti u maksimalnoj izolaciji” – jasan je ovaj 26-godišnjak.

Hezonja trenutno u dresu Uniksa beleži prosečno 14 poena po utakmici, uz 5,5 skokova i 1,1 asisteniciju u Evroligi. Uniks večeras igra protiv njegovog bivšeg kluba, Panatinaikosa, u devetom kolu najelitnijeg evropskog takmičenja.

(Espreso/Meridiansport.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.