BRAĆA JOKIĆ HIT U AMERICI: Navijači Denvera napravili specijalno dizajnirane majice sa njihovim likovima (FOTO)
Braća Jokić, Foto: Starsport©

GLAVNA TEMA

BRAĆA JOKIĆ HIT U AMERICI: Navijači Denvera napravili specijalno dizajnirane majice sa njihovim likovima (FOTO)

Na tribinama se i dalje priča o Nikolinoj tuči sa Markifom Morisom

Objavljeno: 07:57h

Nikola Jokić nije igrao prethodne noći za Denver zbog suspenzije NBA lige. Kažnjen je jednom utakmicom odmora zbog obračuna sa Markifom Morisom na meču protiv Majamija, a i bez njega na parketu Nagetsi su uspeli da zabeleže pobedu nad Indijanom (101:98).

Za to vreme Jokić je odmarao kod kuće, a na tribinama se i dalje pričalo o njegovoj tuči sa Morisom, ali i o braći koja su "ukrala šou" na društvenim mrežama.

Ubrzo je čitava NBA liga počela da priča o "opasnim momcima", a toliko su postali popularni da su ih navijači počeli nositi i na specijalno dizajniranim majicama. Tako se jedan stariji gospodin pojavio u majici na kojoj su tri brata Jokić i Nikolina supruga Natalija.

Strahinja i Nemanja su starija braća Nikole Jokića i viđali smo ih često na utakmicama gde se ponašaju poput zaštitnika, dok su nakon pretnji Markusa Morisa odlučili da otvore i zajednički Tviter profil putem koga su obavestili dvojicu provokatora da ni slučajno ništa više ne pokušavaju - ili će se oni obračunati sa njima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.