ZVEZDA OBJAVILA CENE KARATA ZA DERBI: Crveno-beli detaljno objasnili kako doći do ulaznica!
Foto: Starsport©

NAPOKON

ZVEZDA OBJAVILA CENE KARATA ZA DERBI: Crveno-beli detaljno objasnili kako doći do ulaznica!

Klub Malog Kalemegdana podseća da se dnevne karte za Asvel prodaju od utorka i svi zainteresovani ih mogu kupiti u sredu i četvrtak

Objavljeno:

Crvena zvezda objavila je model po kome će se prodavati karte za "večiti" derbi.

Zbog meča u nedelju u hali "Aleksandar Nikolić" održan je sastanak bezbednosti, sa svim predstavnicima službi u organizaciji, policije, klubova i ABA lige i odlučeno je da neće biti dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača, u ovom slučaju Partizanovih.

KK Crvena zvezda karte za ovu utakmicu prodavaće po dva osnova i kupovina karte za nedeljnu utakmicu biće omogućena: svim vlasnicima sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2021/2022, kao i svim kupcima dnevnih karata za utakmicu 9. kola Evrolige koju crveno-beli igraju u četvrtak protiv francuskog ASVEL-a i koji to budu učinili na blagajni hale Aleksandar Nikolić samo na dan utakmice.

- Vlasnici sezonskih karata redovno sa svojom ulaznicom dolaze na utakmicu u nedelju. Svi vlasnici sezonskih karata će takođe moći i da kupe dnevne karte za Partizan i to na taj način što će vlasnik sezonske karte moći da kupi maksimum dve dnevne karte za nedeljnu utakmicu. Pravo na kupovinu karte za Partizan će se ostvarivati davanjem na uvid prodavcu sezonske karte - navodi se u saopštenju.

Klub Malog Kalemegdana podseća da se dnevne karte za Asvel prodaju od utorka i svi zainteresovani ih mogu kupiti u sredu i četvrtak (na dan utakmice) na svim prodajnim mestima koja su već navedena u zvaničnom saopštenju kluba, kao i online.

Objavljene su i cene pojedinačnih karata za "večiti" derbi.

1 TRIBINA A, B, C 500 2 PARTER B 800 3 VIP LOŽA 1,800 4 PLAVA LOŽA 1,500 5 BELA LOŽA 1,200 6 POČASNO MESTO BOČNO I RED 8,000 7 POČASNO MESTO BOČNO II RED 4,000 8 POČASNO MESTO I RED 12,000 9 POČASNO MESTO II RED 6,000

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.