BOGDANOVIĆ NIJE BIO NA PARKETU U PORAZU ATLANTE: Milvoki i Filadelfija upisali nove pobede!
Foto: Profimedia

nba liga

BOGDANOVIĆ NIJE BIO NA PARKETU U PORAZU ATLANTE: Milvoki i Filadelfija upisali nove pobede!

Za kraj crne serije gostiju nisu bila dovoljna ni odlična izdanja Kevina Huertera koji je postigao 28 poena i Trea Janga koji je upisao jedan manje

Objavljeno:

Milvoki Baksi su se na krilima Janisa Adetokunba vratili na pobednički kolosek savladavši Filadelfiju 118:109. Grčki centar je predvodio Milvoki do pete pobede u sezoni sa 31 poenom i 16 skokova, a na drugoj strani mu je parirao Tajris Maksi koji je takođe brojao do 31.

Iako je domaćin bolje otvorio duel i početkom drugog kvartala stigao do dvocifrene prednosti, branilac krune je do polovine susreta neutralisao zaostatak i potom režirao preokret. Scenario iz druge četvrtine viđen je i u trećoj, samo u zamenjenim ulogma, te su Baksi ispustili plus koji je na momente dostizao i osam poena. Uprkos oscilacijama Milvoki je bio koncentrisaniji tim u završnici duela te je sa dve mini-serije uspeo da stigne do značajnog trijumfa.

Poput Milvokija, do pobede (110:98) nakon dva poraza stigla je i Juta koja je nastavila muke Atlante nanevši joj peti uzastopni poraz. Trenutno drugi tim zapada u susret je ušao motivisan da popravi utisak iz duela u kojima je pretrpeo poraze od Majamija i Orlanda, a najefikasnji u pobedničkom timu bio je Donovan Mičel sa 27 poena. Za kraj crne serije gostiju nisu bila dovoljna ni odlična izdanja Kevina Huertera koji je postigao 28 poena i Trea Janga koji je upisao jedan manje. Juta je otpor rivala slomila u drugoj četvrtini, a iako je Atalanta na trenutke uspevala da prepolovi uglavnom dvocifrenu prednost ni u jednom momentu nije bila u prilici da ozbiljnije ugrozi protivnika i dovede ishod meča u pitanje.

U trećem duelu odigranom večeras Klipesi su bili bolji od Portlanda 105:100 te su stigli do pete uzastopne pobede. Meč u kojem su se Klipersi nekoliko puta odvajali na osetniju prednost, a Portland uspevao da se vrati, rešen je u poslednjoj deonici kada je domaćin definitivno slomio otpor rivala i stigao d pete uzastopne pobede. Najefikasniji akted susreta bio je Demijan Lilard sa 27 poena, ali je učinak lidera Portlanda bio nedovoljna da neutrališe sjajno veče Klipersa na čelu sa Polom Džordžom (24p, 9sk, 7as).

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.