NBA SUSPENDOVALA JOKIĆA ZBOG TUČE! Srpski centar najgore prošao, Ameri koji su zakuvali se izvukli! (FOTO)
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

epilog

NBA SUSPENDOVALA JOKIĆA ZBOG TUČE! Srpski centar najgore prošao, Ameri koji su zakuvali se izvukli! (FOTO)

Nikola Jokić je izvukao deblji kraj u ovoj tuči kada su u pitaju kazne NBA lige.

Objavljeno: 07:17h

Na kraju je cela saga oko tuče Nikole Jokića i Markifa Morisa dobila epilog.

Nakon što su se oglasili mnogi, između ostalog i Nikolina braća i brat Markifa Morisa Markus, sada se oglasila i NBA liga i odredila kazne za učesnike u tuči.

Najgore je prošao srpski centar kojeg neće biti na narednom meču sa Indijanom u četvrtak jer je suspendovan! Sa druge strane Markif Moris i Džimi Batler su se izvukli samo sa novčanim kaznama i neće propuštati mečeve.

Nikola Jokić, Markif Moris
foto: Printscreen/Twitter/Jeremy Nicolls

"Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić suspendovan je na jedan meč zbog namernog guranja sa leđa krila Majami Hita Markifa Morisa, koji je potom pao na pod", navodi se u saopštenju NBA lige.

Takođe su kažnjeni i ostali izgrednici incidenta i to tako što će Moris koji je pre Nikoline reakcije udario u srpskog centra morati da plati 50.000 dolara. Džimi Batler koji je nakon incidenta pozivao na tuču i želeo da se obračuna sa Jokićem kažnjen je sa 30.000 dolara.

1 / 10 Foto: Profimedia

"Moris je kažnjen sa 50.000 dolara zbog nesportske lične na Jokiću koja je izazvala incident. Situacija u kojoj je Jokićč isključen desila se na 2:39 do kraja meča u kome je Denver sa 113:96 pobedio Majami na domaćem terenu. Uz to Džimi Batler je kažnjen sa 30.000 dolara jer je pokušao da se umeša u incident i jer nije pratio pravila NBA vezana za bezbednost", navodi se u saopštenju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.