REAKCIJE SRBA I AMERA: 'Svaka čast, Nikola, ODSLUŽI SUSPENZIJU S OSMEHOM'; 'Jokić nema zaštitu kod sudija!'
Foto: Printskrin/Youtube

'sve je to škola'

REAKCIJE SRBA I AMERA: 'Svaka čast, Nikola, ODSLUŽI SUSPENZIJU S OSMEHOM'; 'Jokić nema zaštitu kod sudija!'

Turskim fanovima je, pak, drago što je MVP zaradio isključenje i podsećaju na njegovo udaranje Enesa Kantera pri građenju reketa

Objavljeno:

Grubi faulovi i isključenja Markifa Morisa pa Nikole Jokića izazvali su pravu buru u NBA ligi, ali i na društvenim mrežama.

Na Tviteru navijači daju svoje mišljenje i uglavnom opravdavaju reakciju Jokića.

Neki podsećaju da ovaj sukob traje od prošle sezone, kad je Moris bio član Klipersa. Ali, to nije bio Markif već Markus Moris, a 'Kif' je bio u Lejkersima... Krajnja poruka je ipak: "Sve je to škola za Jokića... Nikola je MVP!".

Drugi korisnik potvrđuje prgavost braće Moris, ali i napominje da "Džoker" nema odgovarajuću zaštitu kod sudija. Izgleda da mu treba posebna.

Amerikanci su uglavnom oduševljeni što je Moris "dobio šta je tražio".

- Svaka čast, Nikola, što si ga spustio na du*e. Ako Moris hoće da pravi takve prljave faulove na minus 20 i 2 minuta do kraja, to je i zaslužio. Ne izvinjavaj se, odsluži suspenziju sa osmehom na licu - napisao je izvesni Džordan.

Drugi je potvrdio kakvu percepciju o Srbima imaju u Denveru, možda zahvaljujući Jokićevoj braći, a možda njegovim fanovima na društvenim mrežama:

- Kad god neko iznervira Nikolu Jokića, ispred arene se stvore četiri automobila puna Srba.

Turskim fanovima je drago što je MVP zaradio isključenje i podsećaju na njegovo udaranje Enesa Kantera pri građenju reketa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.