OGLASILA SE BRAĆA JOKIĆ: Javno pretiš Nikoli - ako napraviš bilo šta, ČEKAMO TE!
Foto: Starsport©

udarili mu rampu

OGLASILA SE BRAĆA JOKIĆ: Javno pretiš Nikoli - ako napraviš bilo šta, ČEKAMO TE!

Lopta je na polovini braće Moris

Objavljeno:

Nikola Jokić je centralna tema u NBA ligi pošto je isključen prethodne noći kada je s leđa odgurnuo Markifa Morisa, košarkaša Majamija koji ga je pre toga bezobrazno faulirao i mogao da ga povredi.

To je izazvalo pravu buru na terenu, sukobljeni košarkaši su morali u svlačionicu, a na tome se nije završilo.

Prvo je Džimi Batler pretio Jokiću i tražio da se "obračunaju napolju", dok je vrlo brzo srpskog centra prozvao i Markus Moris, Markifov brat blizanac, takođe košarkaš i takođe sklon incidentima i provokacijama.

Markif Moris, Markus Moris, Braća Moris
foto: Profimedia

"Čekao si da moj brat okrene leđa! ZAPAMĆENO!", napisao je Moris i najavio tako novu frku.

Nekoliko sati kasnije, oglasila su se i Jokićeva braća, koja su znala da stanu u zaštitu svog brata i navijači su ih se odmah setili. Oni su bili na utakmici, mirno su posmatrali celu situaciju, ali pošto su "prozvali" njihovog brata, odlučili su da se jave i otvorili su zajednički nalog na Tviteru.

- Trebalo je stvari da ostaviš kako sad stoje, umesto da javno pretiš našem bratu. Tvoj brat je prvi napravio prljav potez. Ako napraviš bilo šta, budi siguran da ćemo te čekati - napisano je uz potpis "Jokićeva braća".

Za sada nije stopostotno potvrđeno da iza naloga stoje zaista Jokićeva braća, ali s obzirom da je Nikolin agent Miško Ražnatović "retvitovao" na svom profilu, čim je poruka objavljena, može se zaključiti da je poruka ipak autentična i da su je zajednički poslali Strahinja i Nemanja Jokić.

Tu je i potvrda američkog novinara Marka Singera koji kaže da su mu potvrdili da je to njihov profil.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.