ZVEZDI ĆE OVO ODGOVARATI: Crveno-belima odgovara sastav Asvela koji stiže u Beograd!
Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

odlično

ZVEZDI ĆE OVO ODGOVARATI: Crveno-belima odgovara sastav Asvela koji stiže u Beograd!

Ekipa Ti Džej Parkera u Beograd tako stiže bez dvojice igrača, pošto se od teže povrede oporavlja i Rejmar Morgan

Objavljeno: 16:16h

Asvel je najprijatnije iznenađenje u Evroligi ove sezone. Posle osam kola ima šest pobeda, a u devetom gostuje Crvenoj zvezdi u dvorani Pionir. Na megdan srpskom šampionu stiže bez jednog od najbitnijih igrača - Dejvida Lajtija. Iskusni Amerikanac se povredio za vikend i provešće van stroja minimum dva meseca.

Ekipa iz Vilerbana je izgubila u sedmom kolu LNB Pro A lige od Pariza, a čini se da je još veći problem povreda Lajtija. Ovaj 33-godišnji košarkaš je pretrpeo povredu desne šake, očekuje ga operacija i procena je da bi na parket mogao najranije da se vrati početkom januara.

Lajti dres Asvela nosi od 2017. godine, a prethodno je boje ovog kluba branio i u periodu od 2014. do 2016. godine. Osvojio je dve titule sa ekipom iz Vilerbana i jedan je od ključnih igrača ekipe. Već se mučio sa povredom ove sezone, pa je upisao svega četiri nastupa uz prosek od 10 poena i 1,5 asistenciju po meču.

Ekipa Ti Džej Parkera u Beograd tako stiže bez dvojice igrača, pošto se od teže povrede oporavlja i Rejmar Morgan. Što se tiče kadrovske situacije u Zvezdi, izvesno je da u devetom kolu elitnog takmičenja neće nastupiti Aron Vajt, dok je još neizvesno da li će spreman da pomogne biti Nikola Ivanović.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.