RADONJIĆ I DOBRIĆ OČEKUJU TEŠKU UTAKMICU U ZADRU: Imaju publiku koja se razume u košarku!
Foto: Starsport©

neće biti lako

RADONJIĆ I DOBRIĆ OČEKUJU TEŠKU UTAKMICU U ZADRU: Imaju publiku koja se razume u košarku!

Trener Zvezde ima problema sa povređenim i rovitim igračima

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje u Zadru i istakao da crveno-beli moraju da odigraju dobro na obe strane terena ako žele da upišu pobedu.

- Gostovanje u Zadru je uvek teška utakmica za svaku ekipu. Sačuvali su gro igrača iz prošle sezone i uz to nadogradili tim. Svakako da nas očekuje teško gostovanje - rekao je Radonjić, prenosi klub.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju sutra ekipi Zadra, u utakmici sedmog kola ABA lige. Crveno-beli imaju pet pobeda i jedan poraz, dok hrvatski tim ima skor 1-5.

Dejan Radonjić
foto: Starsport©

- Moramo da odigramo organizovano, na potrebnom nivou i sa energijom, dobro u oba pravca kako bismo mogli da kontrolišemo kvalitet domaćina i dođemo do rezultata koji želimo - dodao je Radonjić.

Na meč u Zadar trener crveno-belih vodi ekipu bez Arona Vajta i Nikole Ivanovića, a problem predstavlja i nekoliko rovitih igrača o čijem nastupu će stručni štab doneti odluku na dan utakmice, objavljeno je na sajtu kluba.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić naveo je da je teren u Zadru jedan od najtežih u ligi.

Ognjen Dobrić
foto: Profimedia

- Imaju veliku podršku i publiku koja se razume u košarku. Nisu dobro počeli sezonu, ali imaju kvalitet koji je sigurno veći od trenutnog plasmana na tabeli - rekao je Dobrić.

- Na nama je da uvedemo utakmicu u ritam koji nama odgovara uz igru u kojoj se podrazumeva dobra igra ne samo u odbrani, već na obe strane terena. Neće biti laka utakmica, ali naš cilj se zna, a to su bodovi uz dobru igru u dvorani 'Krešimir Ćosić' - dodao je on.

Utakmica se igra sutra od 18.45.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.