VLADIMIR ANZULOVIĆ: Mi ćemo dati sve od sebe, potući se i nadam se da će biti jedna dobra borba u nedelju!
Foto: Starsport©

pred utakmicu sa zvezdom

VLADIMIR ANZULOVIĆ: Mi ćemo dati sve od sebe, potući se i nadam se da će biti jedna dobra borba u nedelju!

Crvena Zvezda je ove nedelje u Evroligi pobedila Panatinaikos skoro 40 razlike, tako da ne ganjamo neku iluziju da smo favoriti

Objavljeno:

Trener košarkaša Zadra Vladimir Anzulović rekao je da je Crvena zvezda favorit u predstojećem meču ABA lige, ali je istakao da će njegova ekipa dati sve od sebe

Košarkaši Zadra dočekuju u nedelju od 18.45 u dvorani "Krešimir Ćosić" ekipu Crvene zvezde, u utakmici 7. kola ABA lige.

- Crvena Zvezda je ove nedelje u Evroligi pobedila Panatinaikos skoro 40 razlike, tako da ne ganjamo neku iluziju da smo favoriti. Mi ćemo dati sve od sebe, potući se i nadam se da će biti jedna dobra borba u nedelju - rekao je Anzulović, a prenosi klub.

Zadar je novu sezonu u regionalnom takmičenju počeo sa jednom pobedom i pet poraza, dok Zvezda ima pet pobeda i jedan poraz.

- Zvezda je ekipa koja igra stvarno jako fizičku košarku, tako da neće biti lako. Nije ni njihov ritam lagan, oni takođe imaju puno utakmica i puno gostovanja. Ja mislim da se mi tu možemo potući, ako imamo pristup koji smo imali protiv Cibone, mislim da možemo tražiti svoju šansu - rekao je kapiten Zadra Dominik Mavra.

(Espresp/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.