RADONJIĆ O POBEDI ZVEZDE: Uradili smo MNOGO VIŠE nego što je realno!
Foto: Starsport©

prezadovoljan

RADONJIĆ O POBEDI ZVEZDE: Uradili smo MNOGO VIŠE nego što je realno!

Crvenoj zvezdi sada sledi gostovanje u Zadru u ABA ligi

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa večeras ostvarila veoma važnu pobedu protiv Panatinaikosa u Evroligi i ocenio da su crveno-beli uradili "mnogo više od realnog".

- Važna pobeda za nas posle poslednjih utakmica. Najvažnije je kako smo odigrali utakmicu, bilo je veoma dobro defanzivno i ofanzivno, na oba dela terena. Moramo odmah da se okrenemo narednoj utakmici. S obzirom na sve, mi smo uradili mnogo, mnogo više nego što je realno. Sa svim problemima koje smo imali koji toliko dugo traju i rasporedom, mislim da smo uradili mnogo više nego što je realno - rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.

Košarkaši Zvezde pobedili su u Beogradu Panatinaikos sa 81:48 i prekinuli niz od četiri poraza u Evroligi.

Upitan da li je to jedna od najboljih utakmica ove sezone, Radonjić je rekao da je jedna od dobrih, ali ne i najboljih.

KK Panatinaikos, Nejt Volters
foto: Starsport©

- Sasvim je jasno da posle utakmice koju smo odigrali dobro u oba pravca, imali dobru koncentraciju, držali ritam čitavo vreme i radili mnogo toga dobrog, nemam puno stvari koje bih mogao da analiziram i koje nisu bile dobre. Prirodno je da sam zadovoljan, ali to jako kratko traje, nema prostora za drugačije stavove, moramo se okrenuti analizi ovog duela i onih što smo igrali ranije i pripremi za sledeći meč u Zadru - naveo je on.

- Posle ovakvog ritma u kome smo od 1. do 27. oktobra imali 11 utakmica, ovo je bila 14. od početka sezone, treba biti pažljiv u procenama i analizama. Posle svega što smo za ovaj period u takmičarskom delu prošli, a posebno onoga što je bilo pre toga, što je u sistemu Evrolige od neverovatnog značaja, a to je dobar pripremni period kog mi nismo imali, ni blizu - dodao je trener crveno-belih.

Radonjić je naveo da mnogo znači podrška navijača i da se nada da će ekipa na terenu opravdati to poverenje.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.