BOBI NASMEJAO SVE NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE: Nisu planirali da ja dođem ovde (VIDEO)
Foto: Profimedia

ŠOU JE ZAGARANTOVAN

BOBI NASMEJAO SVE NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE: Nisu planirali da ja dođem ovde (VIDEO)

Zahvalio se između ostalog Bogu i majci na visini koju ima

Objavljeno: 08:31h

Šou, šou, šou... to je prosto zagarantonavo kada je u pitanju Boban Marjanović koji je, ovoga puta, nasmejavao novinare posle trijumfa njegovog Dalasa nad San Antoniom.

Marjanović je svom bivšem klubu dao 17 poena za 15 minuta i imao je taj potez na 2,7 sekundi do kraja koji je rešio meč, a već po dolasku na konferenciju izmamio je osmehe prisutnih kada se mučio da sedne za sto.

- Nisu planirali da ja dođem ovde - rekao je Bobi kroz osmeh, a na pitanje da mu se pomogne dodao je:

- Ne, ne , ne, ne diraj, ne želim da pokvarim ništa!

Boban Marjanović
foto: Profimedia

Govorio je Marjanović o partiji koju je pružio, na koji način ostane fokusiran kada dugo ne igra pa ovako dobije šasnu i iskoristi je, da bi istovremeno hvalio i San Antonio kao ekipu.

Zatim je privukao pažnju kada se zahvalio Bogu i majci na visini koju ima, da bi ga portparolka Dalasa ostavila u čudu psole jedne konstatacije.

- Sada će se uključiti Aleksandar koji neće postavljati pitanja na engleskom - rekla je devojka i poprilično zbunila Marjanovića.

- Bobi, tu sam - začulo se s druge strane na srpskom jeziku:

- Ja rekoh pričaćemo na španskom - rekao je Marjanović kroz osmeh, a onda srpskom novinaru ukratko odgovorio na pitanje:

- Stvarno je teško dobiti ovde, lepo se vratiti nazad ovde i videti ljude i poznate face. Fenomenalno je zagrliti te ljude koji rade u hali. Meni puno znači i njima puno znači. Što se tiče današnje utakmice ,jako je teško izvući pobedu ovde, super je što sam mogao da pomognem timu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.