BLOKADA VREDNA POBEDE: Marjanović doneo pobedu Dalasu (VIDEO)
Foto: Profimedia

STRAŠNA PARTIJA

BLOKADA VREDNA POBEDE: Marjanović doneo pobedu Dalasu (VIDEO)

Srpski centar postigao je 17 poena i zabeležio pet asistencija

Objavljeno: 08:12h

Srpski centar Boban Marjanović je igrao sjajno za Dalas tokom pripremnog perioda, ali ni kod novog trenera Džejsona Kida nije uspeo da se izbori za veću minutažu na startu sezone.

Prošle noći protiv San Antonija, svog bivšeg kluba, dobio je šansu da igra 15 minuta i odmah je vratio poverenje treneru pošto je bio jedan od najvažnijih u pobedi Dalasa. Slavili su "maveriksi" 109:108 posle drame u teksaškom derbiju, a Marjanović je možda svog trenera ubedio da zaslužuje više da igra.

Bobi je postigao 17 poena i zabeležio pet asistencija, a vredi reći da je njegov šut iz igre zaista bio neverovatan. Šutirao je 8 od 10, a tek jedan poen je dao sa linije slobodnih bacanja.

Bilo je uživanje gledati ga kako svojom "mekom" rukom pogađa nakon okreta pored čuvara.

Na kraju se može reći i da je meč dobio odbranom izvođenja auta.

Na 2,7 sekundi do kraja Kid mu je rekao da rukama brani košarkašu San Antonija da ubaci loptu u igru, a kada se iznad njega podiglo utvrđenje - lopta je jedva prošla i propala je svaka šansa.

Dalasu su pobedu doneli još Branson sa 31 poenom i 10 skokova, Dončić sa 23 poena, 12 skokova i sedam asistencija, odnosno Hardavej koji je imao 23 poena i šest skokova.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.