Sprečen veći incident: MICIĆ SE SUKOBIO SA TRENEROM (VIDEO)
Foto: Twitter.com/Tivibu Spor

u vatru za saigrača

Sprečen veći incident: MICIĆ SE SUKOBIO SA TRENEROM (VIDEO)

Aktuelni MVP Evrolige pružio je sjajnu partiju, ali je i najratobornije stao u odbranu saigrača u sukobu sa protivničkim trenerom

Objavljeno:

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su u okviru domaćeg šampionata ekipu Tofaša rezultatom 107:94, a centralna figura meča bio je srpski reprezentativac Vasilije Micić koji je sa 31 poenom (4/8 za tri, 3/4 za dva) presudio ekipi iz Burse i to na njihovom terenu.

Posebno je Vasa blistao u prvom poluvremenu kada je postigao čak 24 poena, a maestralnu partiju je zaokružio sa 10 asistencija i tri skoka.

Meč u Bursi obeležila i svađa Micića sa trenerom, protivničke ekipe, do koje je došlo u finišu treće deonice, nakon što je bek Efesa Buboa užaru borbe i usled nemogućnosti da se zaustavi na vreme, naleteo na trenera domaće ekipe koji je burno reagovao.

Njegova reakcija je razljutila igrače gostiju iz Istanbula, među kojima je bio i Micić koji je stao u zaštitu svog saigrača. Klupa Tofaša imala je šta da poruči našem beku, a nije ni on njima ostao dužan, pogotovo na terenu gde je maestralnom partijom predvodio svoj tim do trijumfa.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.