PRVE VARNICE - ČOVIĆ OSUO PALJBU PO DANILOVIĆU: Nemate vi pravo da upadate u svlačionice, da glumite autoritet!
Foto: Starsport©

ČEKAMO REPLIKU...

PRVE VARNICE - ČOVIĆ OSUO PALJBU PO DANILOVIĆU: Nemate vi pravo da upadate u svlačionice, da glumite autoritet!

Sezona će biti burna na svim poljima

Objavljeno:

Žestoki dueli se očekuju ove sezone između silno pojačanih košarkaša Crvene zvezde i Partizana, ali i tenzije van terena.

Izgleda da je sa tim već počelo. Predsednik Zvezde Nebojša Čović gostovao je u emisiji "Spotlajt" i govorio o smeni Igora Kokoškova sa mesta selektora reprezentacije Srbije, a pritom se dotakao legende Partizana, a sadašnjeg predsednika KSS-a, Predraga Danilovića.

Predrag Saša Danilović
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

- Ne može se neuspeh koji smo doživeli, a, on je sada evidentan, nakačiti na leđa Igora Kokoškova. Ako taj čovek nije imao saradnju ni sa predsednikom Saveza, a to se dešavalo i Saši Đorđeviću... Da li će oni to da kažu, ili neće, to me ne interesuje. To je istina - rekao je Čović, pa nastavio:

- Morate da stanete ispred i iza tog čoveka. Očekivanja su ogromna. Ako ste predsednik Saveza i bivši igrač... Ne znam šta ste. Nemate vi pravo da upadate u svlačionice, na treninge, da glumite autoritet. To trenere vređa. Njihov posao je takav da moraju da imaju povišen stepen sujete.

Nebojša Čović je i sam vodio Košarkaški savez Srbije od 1995. do 1997. godine kada je politički smenjen, a na tu funkciju se vratio 2000. godine. Nacionalni tim je u tom periodu napravio jedne od najznačajnijih rezultate u istoriji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.