AVRAMOVIĆ O ŽELJKOVOM RADU: Fascinirala me njegova motivacija, istrajnost i ukazivanje na ispravljanju grešaka!
Foto: Emilija Jovanović

recept za uspeh

AVRAMOVIĆ O ŽELJKOVOM RADU: Fascinirala me njegova motivacija, istrajnost i ukazivanje na ispravljanju grešaka!

Novajlija u redovima crno-belih i reprezentativac naše zemlje govorio je o tome kako izgleda raditi sa Željkom Obradovićem

Objavljeno:

Aleksa Avramović, jedno od letošnjih pojačanja Partizana, u razgovoru za Sport Klub ističe da su rezerve ovog tima Partizana ogromne.

“I dalje se upoznajemo, prve dve utakmice u sezoni, protiv Zadra i Splita, nismo igrali na očekivanom nivou, ali kasnije smo pokazali šta stvarno možemo. Naravno, ima još mnogo prostora da napredujemo i individualno i kao celina, posedujemo veliki potencijal. Naše rezerve su ogromne. Mislim da ćemo vremenom da pokažemo sve bolje, pre svega, ofanzivne partije”.

Srpski reprezentativac više puta je isticao koliko je važan za njegov dolazak bio Željko Obradović.

Aleksa Avramović
foto: Starsport©

“Fascinirala me je Željkova motivacija, istrajnost u treniranju, konstantno ukazivanje na ispravljanje grešaka i konstantno opominjanje da se greške ne ponavljaju. Sarađivao sam sa mnogo dobrih trenera, pre svega kroz reprezentaciju i svaki je imao neku svoju karakteristiku. Kod Obradovića me je ‘kupila’ neverovatna energija i motivacija sa kojom prilazi svakom treningu. Vidi se da ima želju da napravi nešto veliko sa nama. Tolerantan je, hoće da sačeka i istrpi grešku koju ponoviš i stoti put. Na terenu je iskren i realan, daje ti analizu i pre i posle utakmice, šta si dobro i loše uradio, sve lepo složi. Mislim da će biti dobra sezona za nas”.

On je nekoliko leta odbijao pozive iz Srbije, govoreći da ovde može igrati samo za Borac iz Čačka.

“Zbog Željka Obradovića, isključivo zbog Željka. Pričao sam to više leta i ništa ne krijem. Stvarno se ne bih vratio da nisam imao Obradovićev poziv. Nema laži, nema prevare i nemam šta da krijem. To je bio moj stav koji se generalno nije promenio. Međutim, kada imaš priliku da te trenira, na papiru, najbolji trener svih vremena, ne postoje nikakve barijere i zadrške. Ne postoje principi kad te Željko pozove. Igrao sam pet godina u inostranstvu, osetio sam šta znači biti deo ACB i italijanske lige i evo me sada u Partizanu. I mnogo sam srećan.”.

(Espreso/Telesport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.