UHAPŠENA BIVŠA NBA ZVEZDA: Od slave do narkotika, alkoholizma i ruba egzistencije!
Foto: Profimedia

problematičan

UHAPŠENA BIVŠA NBA ZVEZDA: Od slave do narkotika, alkoholizma i ruba egzistencije!

Tužna priča bivšeg NBA igrača Delontea Vesta se nastavlja

Objavljeno:

Vest je uhapšen nakon što se navodno opirao hapšenju jer je u pijanom stanju udario na vrata policijske uprave.

Ovaj 38-godišnjak uhapšen je u Bointon Biču na Floridi.

Prema policijskom izveštaju, bio je nasilan, lupajući po staklenim vratima u predvorju hodnika policijske stanice Bonton Bič, izgovarajući psovke dok je nosio dva otvorena paketa sa alkoholom.

Vest se navodno odmah udaljio od policijske stanice, ali naređeno mu je da spusti svoje posude sa alkoholom na zemlju. Navodno je ispoštovao tu naredbu, ali je potom pomerio ruke na pojas i počeo da imitira da će da izvuče pištolj.

Navodno je "nastavio da bude ratoboran i vrištao je psovke, a onda su ga ubacili u policijski automobil, navodi se u izveštaju.

Podsetimo, Vest je od velike NBA zvezde, došao je do ruba egzistencije, pošto je muku mučio sa drogom i alkoholom, koji su ozbiljno pretili da mu u potpunosti unište život. Međutim, ova priča je ipak imala srećan kraj.

Vlasnik Dalas Maveriksa, Mark Kjuban se potrudio da ga lično pronađe i povezao ga je sa majkom, a oni su ga zajedno ubedili da ode na lečenje. Bio je to izuzetno dug i spor proces, ali je Vest bio istrajan u tome da uspe. I zbog svega toga sada živi lep i ispunjen život.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.