NOVI ISPIT ZA IGOKEU: Bajić ističe da će njegov tim pokušati da iznenadi favorizovanu Budućnost!
Foto: Starsport©

aba liga

NOVI ISPIT ZA IGOKEU: Bajić ističe da će njegov tim pokušati da iznenadi favorizovanu Budućnost!

Zaniljiv meč nas očekuje u Podgorici

Objavljeno: 16:32h

Izabranici Dragana Bajića, košarkaši Igokee, ostavili su iza sebe turbulentan period, a ubitačan ritam se nastavlja u vidu duela sa ekipom Budućnosti u Podgorici, koji je na programu 16. oktobra sa početkom u 19 časova.

Igokea se mučila, ali pobedila Borac iz Čačka na startu sezone. Zatim je usledio poraz od FMP Železnika i žestoke kritike trenera Bajića. Pomenute kritike su urodile plodom, jer je Igokea u periodu koji je ostao iza nas, savladala Crvenu zvezdu, pobedila je PAOK u FIBA Ligi šampiona, ali je u drugom kolu, posle triler završnice poražena od Galatasaraja.

Dragan Bajić
foto: Starsport

“Očekuje nas izuzetno teška i zahtevna utakmica, protiv kvalitetne i jake ekipe Budućnosti. Mi smo u poslednjih desetak dana u baš žestokom ritmu. Duel protiv Budućnosti će biti četvrti u veoma kratkom vremenskom periodu. Budućnost je u ovu sezonu ušla sa visokim ciljevima kad je plasman u pitanju. Roster je dobro posložen na svim pozicijama sa kvalitetnim igračima i sa odličnim trenerom. Neće nam biti lako ali ćemo uložiti maksimalan napor sa ciljem da napravimo iznenađenje, protiv favorita, što Budućnost na svom parketu, defintivno jeste”, naglasio je trener Igokee, Dragan Bajić.

Utakmica između Budućnosti, koja je na startu sezone pobedila FMP Železnik i Split, a poražena od Crvene zvezde igra se 16. oktobra sa početkom u 19 časova. Četiri dana kasnije, Podgoričani će u prvom meču Evrokupa gostovati ekipi Ulma.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.