TRENER CIBONE PRED DUEL SA PARTIZANOM: Susret dva tima koja mnogo znače svetu košarke!
Foto: Starsport©

košarkaški klasik

TRENER CIBONE PRED DUEL SA PARTIZANOM: Susret dva tima koja mnogo znače svetu košarke!

Cibona i Partizan igraju večeras u 4. kolu ABA lige od 19h

Objavljeno:

Nekadašnji trener FMP-a, a sada Cibone, Vladimir Jovanović beleži odlične rezultate na startu sezone u ABA ligi. Nakon tri odigrana kola imaju maksimalan učinak i dele prvo mesto sa večerašnjim protivnikom, ekipom Partizana.

“To je derbi, jer igraju dva tima koja mnogo znače u svetu košarke. Nažalost, Cibona godinama ne igra na tom nivou gde je nekada bila, taj meč će privući veliku pažnju i rezultatski je interesantno, jer su obe ekipe bez poraza. Svi smo svesni da je Partizan u ovom trenutku favorit, pa i na našem terenu. Ulazimo spremni da pokažemo talenat, da budemo što duže u utakmici i da iskoristimo sve prilike koje nam se ukažu”, rekao je Jovanović za MONDO

Cibona je u pripremnom periodu savladala Partizan.

“To što smo ih pobedili može da nam bude i otežavajuća okolnost. Uvek kažem da su te pripremne utakmice važne, ali su u isto vreme potpuno različit sport u odnosu na zvanične mečeve. Očekujem motivisanog rivala, kvalitetnog. Biće pojačani i za Pantera i Smailagića koji nisu igrali u tom duelu”, dodao je on.

Na kraju je istakao da će uživati u meču gde će sa druge strane imati najboljeg evropskog trenera svih vremena.

“Nema potrebe govoriti o svemu što je Željko uradio u karijeri. On je verovatno najbolji evropski trener svih vremena. Pitanje je da li neko može da nadmaši njegove uspehe. Za nas trenere je veliki izazov biti na suprotnoj strani terena. Uživaću definitivno“, zaključio je on.

Balkanski “Klasik” počinje od 19 časova.

(Espreso/Telesport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.