DENVER BEZ JOKIĆA STIGAO DO PRVE POBEDE U PREDSEZONI: Pokuševski briljirao u porazu Oklahome (FOTO)
Foto: Profimedia

NBA LIGA PREDSEZONA

DENVER BEZ JOKIĆA STIGAO DO PRVE POBEDE U PREDSEZONI: Pokuševski briljirao u porazu Oklahome (FOTO)

Najbolji igrač lige prošle sezone odsustvovao je zbog povrede skočnog zgloba

Objavljeno: 07:41h

Bliži se 19. oktobar i početak NBA sezone 2021/22, a situacija u Denveru nije baš obećavajuća.

Prošlogodišnji polufinalista Zapadne konferencije upisao je prvu pobedu u predsezoni posle četiri poraza iako u timu nije bilo najboljeg igrača lige prošle sezone, Nikole Jokića.

Srpski centar je odsustvovao zbog povrede skočnog zgloba, koja ne bi trebalo da je ozbiljne prirode, pa se očekuje da Jokić bude spreman za otvaranje sezone protiv Finiksa.

Nagetsi su pobedu pisali rezultatom 113:107, izvojevanom posle produžetka. U odsustvu Jokića lider tima bio je Markus Hauard, koji je ubacio 31 poen za isto toliko minuta na parketu.

Tandere je predvodio Aleksej Pokuševski sa 22 poena, osam skokova, tri asistencije, dve blokade i jednom ukradenom loptom za 38 minuta u igri.

Na terenu je prethodne noći bio i Bogdan Bogdanović. Njegova Atlanta je pregazila Majami sa 127:92, a srpski bek je postigao 8 poena i imao 4 skoka i asistenciju.

Bogdan Bogdanović
foto: Profimedia

Bruklin Netsi su na krilima šuterski raspoloženog Džoa Herisa sa 23 poena savladali Minesotu 107:101, a u poslednjem meču večeri Sakramento je uspeo da slomi Lejkerse 116:112 iako se na terenu pojavio Lebron Džejms i postigao 30 poena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.