MITROVIĆ: Teško je trenirati bez četiri, pet prvotimaca SIMONOVIĆ: Stvarno smo motivisani, jedva smo čekali početak
Foto: Starsport©

pre početak evrolige

MITROVIĆ: Teško je trenirati bez četiri, pet prvotimaca SIMONOVIĆ: Stvarno smo motivisani, jedva smo čekali početak

Crvena zvezda večeras putuje u Istanbul, gde je sutra od 19.45 očekuje okršaj prvog kola Evrolige

Objavljeno:

Iskusni prvotimci Crvene zvezde Luka Mitrović i Marko Simonović poručuju da se njihova ekipa neće predati u Istanbulu protiv Fenerbahčea, iako je suočena sa ogromnim problemima na startu sezone.

Mitrović je pun hvale za ekipu Aleksandra Đorđevića, ali najavljuje jak otpor svog tima.

- Ne znam da li možemo da bude potpuno zadovoljni zbog broja igrača koji nedostaje. Teško je trenirati bez četiri, pet prvotimaca. Uprkos nedostacima, igrači koji su tu odradili su dobar posao. Idemo na megdan bez bele zastave. Suvišno je pričati o njihovom kvalitetu i iskustvu. Žele posle slabije sezone da poprave utisak. Promenili su dosta igrača, opet zadržali De Koloa i Veselog. Svesni smo njihovog kvaliteta. Ali ova ekipa je tako sastavljanja, da ne ustukne ni pred jednim protivnikom - kaže Luka Mitrović.

Sličnog je mišljenja i Marko Simonović.

- Stvarno smo motivisani, jedva smo čekali da počne. Nažalost, imamo zdravstvenih problema. Teško je za prognoze. Nov smo, tim sa puno zdravstvenih problema. Oni imaju novog trenera. Moramo da gledamo nas, da odigramo što bolje, da vidimo gde smo i da iz dana u dan podižemo formu. Mnogo je veliki problem sa pandemijom. Imali smo i povrede. Nismo mogli da treniramo. Radili smo četiri na četiri, nismo imali pravi košarkaški trening. Mislim da treba da se trudimo, budemo koncentrisani i motivisani. Sigurno je da će biti grešaka, ali i dobrih stvari pa nam ostaje da napravimo analizu na kraju - poručio je Simonović.

Crvena zvezda večeras putuje u Istanbul, gde je sutra od 19.45 očekuje okršaj prvog kola Evrolige.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.