POTPISAO BOBI MARJANOVIĆ! Tu nije kraj, Stef Kari i Dvajt Hauard takođe REŠILI SVE
Foto: Starsport

to je to

POTPISAO BOBI MARJANOVIĆ! Tu nije kraj, Stef Kari i Dvajt Hauard takođe REŠILI SVE

Inače, u NBA ligi je trenutno u toku period ponovnog potpisivanja ugovora sa igračima koji su ove sezone postali slobodni, ali koji su odlučili ipak da se vrate tamo gde su igrali prethodne godin

Objavljeno: 04:22h

Poznati američki novinar “Athletic”-a Šems Čaranija objavio je vest koja će umnogome interesovati srpske košarkaške zaljubljenike.

Boban Marjanović će i naredne sezone braniti boje Dalas Maveriksa, sa kojim je postigao dogovor oko nove jednogodišnje saradnje, a najmanje što srpski centar može da dobije je veteranski minimum (oko 1.760.000 evra).

Novi ugovor po okončanju Olimpijskih igara treba da potpiše i glavni igrač franšize Luka Dončić, a Mavsi će zadržati i Tima Hardaveja Juniora.

Marjanović je u Teksas stigao na leto 2019. godine, kada je potpisao dvogodišnji ugovor vredan 7.000.000 dolara. Kao i svugde gde je igrao, posebno u SAD, lako je postao miljenik navijača i društvenih mreža, pa uopšte nije čudo ni to što Džejson Kid, koji je preuzeo

klupu Dalasa, odlučio da produži saradnju sa reprezentativcem Srbije.

Kidov zamenik je, podsetimo, od ove sezone, Igor Kokoškov, koji je prepustio mesto trenera Fenerbahčea još jednom našem bivšem selektoru Aleksandru Đorđeviću.

Inače, u NBA ligi je trenutno u toku period ponovnog potpisivanja ugovora sa igračima koji su ove sezone postali slobodni, ali koji su odlučili ipak da se vrate tamo gde su igrali prethodne godine. Interesantno je bilo u Los Anđeles Lejkersima, gde je Dvajt Hauard potpisao novi ugovor sa bivšim šampionima, dok je i Stef Kari potpisao ugovor na preko 200.000.000 evra sa Golden Stejtom.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.