BORAC SE POJAČAVA PRED NOVU SEZONU: U klub stiže bivši košarkaš Partizana!
Foto: Starsport©

biće jači

BORAC SE POJAČAVA PRED NOVU SEZONU: U klub stiže bivši košarkaš Partizana!

Podsećanja radi, Pecarski je bio MVP na Evropskom prvenstvu održanom u Rigi kada je Srbija osvojila zlato 2018. godine. Godinu dana ranije bio je prvi strelac reprezentacije na Svetskom prvenstvu sa godinu dana starijom generacijom

Objavljeno:

Marko Pecarski je ovog leta napustio FMP, a kako sada Mozzart Sport nezvanično saznaje, ovaj mladi košarkaš mogao bi karijeru da nastavi u Čačku jer je pred potpisom za Borac.

Pecarski je stigao u FMP tokom zime 2019. godine, a u prošloj sezoni je odigrao 25 zvaničnih utakmica u dresu FMP-a.

Mladi košarkaš bi tako u redove Borca stigao kao slobodan igrač jer se ranije sporazumno rastao sa klubom iz Železnika.

Pecarski je u karijeri igrao za Megu, Bajern i Partizan pre nego što je stigao u FMP. Sada je slobodan u izboru nove sredine i blizu je da postane novi igrač Borca iz Čačka u čijim redovima bi se sledeće sezone takmičio u ABA ligi.

Marko Pecarski
foto: Starsport©

Poznato je koliko je Borac odškolovao dobrih igrača u svojoj istoriji, a Pecarski bi u Čačku trebalo da dobije minutažu u kojoj bi pokazao šta može i zna na poziciji krilnog centra.

Podsećanja radi, Pecarski je bio MVP na Evropskom prvenstvu održanom u Rigi kada je Srbija osvojila zlato 2018. godine. Godinu dana ranije bio je prvi strelac reprezentacije na Svetskom prvenstvu sa godinu dana starijom generacijom.

Sa Partizanom je osvojio dva Kupa Radivoja Koraća, 2018. i 2019. godine.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.