SRPSKE KOŠARKAŠICE OČEKUJU TEŠKU UTAKMICU: "Znamo da je Kanada ekipa koja igra 40 minuta, spremne smo"!
Foto: Košarkaški savez Srbije

SREĆNO

SRPSKE KOŠARKAŠICE OČEKUJU TEŠKU UTAKMICU: "Znamo da je Kanada ekipa koja igra 40 minuta, spremne smo"!

Biće to veoma izazovna utakmica za nas. One igraju fizički vrlo snažno, agresivne su i u odbrani i u napadu. Očekujem da će utakmica biti u veoma brzom ritmu. Mi smo navikle na to i spremne smo za veliku borbu

Objavljeno:

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije prvi meč na Olimpijskim igrama odigraće u ponedeljak 26. jula u 10.20 sati protiv Kanade.

Meč se igra u Saitama Super Areni.

Kanada je ostala veliki dužnik srpskom timu na prethodnim igrama u Riju, kada je u grupnoj fazi Srbija ispustila vođstvo od 18 poena razlike i na kraju doživela poraz 71:67.

- Očekujem da će to biti teška utakmica. Spremne smo i želimo da damo sve od sebe. Znamo da je Kanada ekipa koja igra 40 minuta jako i do poslednjeg trenutka ne odustaju, tako da mislim da će ključna stvar biti da naš fokus bude sve vreme na visokom nivou - istakla je Tina Krajišnik za sajt KSS.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije
foto: Profimedia

Ivon Anderson svesna je odakle će pretiti najveća opasnost u duelu sa Kanađankama.

- Biće to veoma izazovna utakmica za nas. One igraju fizički vrlo snažno, agresivne su i u odbrani i u napadu. Očekujem da će utakmica biti u veoma brzom ritmu. Mi smo navikle na to i spremne smo za veliku borbu - rekla je Anderson.

Pored Srbije i Kanade, u grupi su još Španija i Koreja, a plasman u četvrtfinale obezbediće po dve prvoplasirane ekipe iz sve tri grupe, kao i dva bolja trećeplasirana tima.

Srbija je na prethodnim igrama u Riju osvojila bronzanu medalju, a pre mesec dana je na Evropskom prvenstvu u Španiji postala je šampion Evrope.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.