TOKIO, VIDIMO SE: Sonja saopštila odlične vesti, biće u timu na Olimpijskim igrama (FOTO)
Foto: FIBA

bićemo u jakom sastavu

TOKIO, VIDIMO SE: Sonja saopštila odlične vesti, biće u timu na Olimpijskim igrama (FOTO)

MVP nedavnog Evropskog prvenstva za košarkašice pobedila je opaki koronavirus

Objavljeno: 18:54h

Sonja Vasić, MVP nedavnog Evropskog prvenstva za košarkašice, predvodiće srpski tim u Tokiju.

Vasić je na Instagramu objavila lepe vesti i obradovala sve iskrene ljubitelje sporta u Srbiji.

- Sport je surov. Danas možeš, sutra ne. Danas si pobednik, sutra gubitnik. Nema stajanja, ako i pomisliš na to neko te je prešišao verovatno. Da bi bio istinski uspešan moraš biti fanatik. Ta preterana predanost, zaslepljenost i odanost se lako prepoznaje medju tebi sličnima. Miloš i ja smo se i tu prepoznali odmah. Poslednje dve godine delimo isti san, gde će biti prekretnica naše porodice. I onda u roku od par dana se sve promeni. Proteklih par nedelja su bile jako turbuletne i psihički izazovne za nas. I iako naš san još živi, svestni smo da ima i nekih snova koji služe i da te probude.

- Verovatno nećemo biti na planiranom nivou za nas, ali izlazimo iz ovoga zajedno, snažniji posle još jednog izazova. Hvala svima koji su nam pomogli u ovom periodu. Hvala svima koji su brinuli. Hvala i onima i koji nisu bili baš humani, jer ništa te ne gura napred ko inat i srdžba. Tokio, vidimo se - napisala je Sonja Vasić na svom Instagramu.

Sonjin suprug Miloš već nekoliko dana je negativan i uveliko se sprema da u paru sa Martinom Mačkovićem pokuša da donese još jednu medalju Srbiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.