FENERBAHČE IZGLEDA DOVODI SAMO SRPSKE TRENERE: Kokoškova na klupi menja BIVŠI SELEKTOR "orlova"!?
Foto: Starsport

kad su tako odlučili

FENERBAHČE IZGLEDA DOVODI SAMO SRPSKE TRENERE: Kokoškova na klupi menja BIVŠI SELEKTOR "orlova"!?

Đorđević se od rastanka Virtusa povezivao sa klupom reprezentacije Italije, potom i Uniksa iz Kazanja, ali od ta dva posla ipak nije bilo ništa

Objavljeno:

Kako beogradski sportski list saznaje, doskorašnji trener Virtusa iz Bolonje Aleksandar Đorđević iskočio je u prvi plan za trenera Fenera.

Od izvora dobro upućenih sa dešavanjima u klubu s Bosfora stigle su informacije da je Đorđević "najprirodnije rešenje" u slučaju da Kokoškov izabere selidbu u NBA ligu i Dalas Maverikse. U Fenerbahčeu se nadaju da bi legendarni košarkaš mogao da vrati klub na visine do kojih ih je doveo njegov nekadašnji saigrač i trener Željko Obradović.

Aleksandar Saša Đorđević, Saša Đorđević
foto: Starsport©

Ipak, Sportski žurnal navodi iz izvora bliskih Kokoškovu da ga "medijski natpisi ne dotiču" i da "od povratka u SAD neće biti ništa". Doduše, ukazuje se i na pisanja dobro upućenih američkih novinara da je transfer Kokoškova u Dalas blizu pošto Džejson Kid želi da sarađuju zajedno.

Đorđević se od rastanka Virtusa povezivao sa klupom reprezentacije Italije, potom i Uniksa iz Kazanja, ali od ta dva posla ipak nije bilo ništa.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.