POVREDE DESTKOVALE REPREZENTACIJU: Sada se vidi koliko Jokić fali timu
Foto: EPA/Erick S Lesser

PROBLEMI SE NIŽU

POVREDE DESTKOVALE REPREZENTACIJU: Sada se vidi koliko Jokić fali timu

Nikolin povratak bio bi od velike važnosti za okrnjen srpski tim

Objavljeno: 15:26h

Serija povreda u reprezentaciji Srbije otvoriće prostor za povratak novih (starih) igrača. Može li jedan od njih da bude Nikola Jokić?

Srpski as otkazao je učešće na kvalifikacijama za Olimpijske igre, ali ne i na samom takmičenju, ukoliko se na njega plasiramo.

Loše vesti se nižu u taboru "Orlova", najnoviji na listi povređenih igrača je Stefan Jović. Time se spisak momaka na koje ne računa Igor Kokoškov postao još deblji.

Sve se nadamo da će se Nikolino ime naći na finalnom spisku Igora Kokoškova za Olimpijske igre. To bi bilo od neprocenjive važnost za ovako okrnjen srpski tim.

Podsećamo o želji Nikole Jokića da igra za Srbiju govorio je Željko Rebrača:

- Znam šta navijači očekuju, ali treba da razumeju i momka koji je prethodne sezone, sa mesec dana pauze, nastavio drugu sezonu i odigrao sve utakmice sa prosekom od skoro 40 minuta. Mogu da pretpostavim kako se oseća fizički i da je došao da igra verovatno ne bi bio na nivou koji svi očekujemo. On će sledeće godine da nastavi da igra za reprezentaciju. Ne treba da mu zameramo. Poznajem ga i znam da ima neviđenu želju da igra za reprezentaciju. Razumem i navijače sa druge strane, koji su kivni, ali Nikola je nama potreban i u budućnosti - poručio je Rebrača.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.