OVOGA SMO SE I PLAŠILI: Jovićeva povreda je ozbiljna i za njega su kvalifikacije završene!
Foto: Starsport©

šteta

OVOGA SMO SE I PLAŠILI: Jovićeva povreda je ozbiljna i za njega su kvalifikacije završene!

Stradao je mišić

Objavljeno: 09:42h

Košarkaška reprezentacija Srbije, usred kvalifikacija za Olimpijske igre, ostala je bez još jednog standardnog igrača, reč je o plejmejkeru Stefanu Joviću.

Jović je u drugom kolu grupne faze kvalifikacionog turnira doživeo ozbiljniju povredu zbog koje će propustiti nastavak kvalifikacija, ali i predstojeće Olimpijske igre u Tokiju, ako se naša reprezentacija plasira.

Kako "Mozzart sport" saznaje, Jović je doživeo rupturu mišića koja zahteva period od pet do sedam nedelja oporavka. Što znači da je sigurno izgubljen za Tokio.

Podsetimo, Jović se povredio prilikom jednog prodora. Nije bilo kontakta, samo je osetio bol i pao na parket... Po njegovoj grimasi bilo je jasno da se radi o ozbiljnijoj povredi. Teren je napustio uz pomoć saigrača i medicinskog osoblja i odmah se uputio u bolnicu na preglede, a tamo je ustanovljeno da je mišić stradao.

Zbog ranijih povreda ili oporavaka od njih, na kvalifikacionom turniru u Beogradu ne učestvuju Nikola Milutinov, Vladimir Lučić, Nemanja Nedović, Marko Gudurić, Branko Lazić, Miroslav Raduljica, Vanja Marinković i Ognjen Jaramaz, a probleme sa lakšim povredama imaju Nemanja Bjelica, Nikola Kalinić i Vasilije Micić koji zbog toga nisu igrali protiv Filipina.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.