TEO: Više bih voleo da smo izgubili utakmicu nego Jovketa! BOBI: Uspeli smo, to je važno!
Foto: Starsport

analiza

TEO: Više bih voleo da smo izgubili utakmicu nego Jovketa! BOBI: Uspeli smo, to je važno!

Teodosić je nezadovoljan pristupom u pojednimi delovima utakmice sa Filipinima

Objavljeno:

Kapiten kosarkaša Srbije Miloš Teodosić izjavio je večeras da je tim u meču protiv Filipina u nekim trenucima igrao opušteno i neodgovorno.

Srbija je večeras posle dramatične završnice pobedila Filipine sa 83:76, u drugom meču olimpijskih kvalifikacija u Beogradu.

- U nekim trenucima smo se opustili. Igrali smo neodgovorno i opušteno, na kraju smo imali neizvesnu završnicu. To ne smemo da dozvoljavamo, ovo nije način na koji treba da igramo - rekao je Teodosić novinarima posle meča.

Srbija je večeras igrala bez povređenih Nemanje Bjelice i Nikole Kalinića, a povredio se i Stefan Jović.

- Sigurno da utiče. Eto sada i Jovke. Nadam se da je sve dobro, ali nije delovalo tako. Evo da kažem odmah, više bih voleo da smo izgubili ovu utakmicu nego da smo izgubili Jovketa - rekao je Teodosić.

Naredni protivnik biće u polufinalu poraženi iz meča Italija - Portoriko.

- Moramo da popravimo pristup, jer ovako ne možemo da igramo. Nije bitno ko je protivnik, ne zavisi ishod od njih, nego isključivo od nas. Ako budemo igrali kako umemo, pobeda neće izostati - zaključio je Teodosić.

Boban Marjanović ističe ipak da je najvažnije da je pobeda upisana.

- Svi igraju basket, svi žele na Olimpijske igre. Nama je falilo naših igrača, koji su bili odsutni zbog sitnih povreda, koji su hteli da zaleče te povrede kako bi igrali polufinale i finale. Uspeli smo da izguramo ovu pobedu, to je važno. Idemo dalje. Svaki protivnik je težak - rekao je Marjanović.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.