NOVA VERZIJA INCIDENTA KOD ŠIPOVA: Svedok sukoba Raduljice i policajca ispričao potpuno DRUGAČIJU priču!
Foto: Starsport©

šta je istina?

NOVA VERZIJA INCIDENTA KOD ŠIPOVA: Svedok sukoba Raduljice i policajca ispričao potpuno DRUGAČIJU priču!

Ostaje da vidimo kakav će epilog dobiti ceo nemili događaj

Objavljeno:

U ponedeljak je sportsku javnost zapanjila vest o sukobu srpskog košarkaša Miroslava Raduljice i jednog policijskog inspektora u Bosni i Hercegovini, prilikom kog je navodno došlo do potezanja pištolja!

Raduljica je bio na "Janjskom saboru" u Glogovcu kod Šipova (u blizini je selo Pribeljci iz kog vodi poreklo). Navodno je policajac Siniša Škondrić želeo da se slika sa sportistom, a ovaj je to odbio.

Kako je Srpskainfo prenela, pijani inspektor je tada čak potegao pištolj, ali je Raduljica uspeo da ga savlada, nakon čega je Škondrić priveden.

Miroslav Raduljica
foto: Starsport©

Sada se pojavila drugačija verzija jednog od svedoka događaja.

- Kada sam ušao u šator, primetio sam u delu koji je bio manje popunjen Raduljicu sa društvom. Sedeli su mirno, pili su piće i pričali. Primetio sam kada je Škondrić prišao Raduljici i tražio da se slika sa njim, a on ga je odbio. Primetio sam još neke goste koji su hteli da se fotografišu sa njim, ali je i njih odbio. Posle par minuta ponovo je inspektor Škondrić otišao za njihov sto. Tada sam video na osnovu pokreta njihovih tela, ruku i trzaja da je počelo objašnjenje između Škondrića i drugih ljudi iz Raduljičinog društva. U jednom momentu, pri guranju, visok, crn momak, sa kratkom bradom je udario Škondrića u potiljak. Od udarca Škondrić je pao na pod, a iz torbice koju je nosio su mu ispali pištolji, dokumenti… – ispričao je svedok.

Ostaje da vidimo kakav će epilog dobiti ceo nemili događaj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.