Kapiten Zvezde razočaran posle poraza... Mi nismo deca, morali smo za trunku pametnije! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

moglo je i drugačije

Kapiten Zvezde razočaran posle poraza... Mi nismo deca, morali smo za trunku pametnije! (VIDEO)

Dobra škola za izabranike Dejana Radonjića
Objavljeno: 01:20h

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da mu je žao što ekipa nije večeras pobedila Darušafaku u prvom kolu Evrolige, i ocenio je da je tim mogao da slavi da je odigrao "trunku pametnije".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Prvo poluvreme smo odigrali izuzetno kvalitetno, vodili smo skoro 15 razlike. Odigrali smo možda neočekivano zrelo protiv ovako iskusne ekipe...U drugom se nismo snašli na njihovu agresivniju odbranu. Znali su da kazne svaki naš propust. Posle loših rešenja u napadu i odbrana je padala u ključnim situacijama, što je ovako iskusna ekipa znala da kazni. Jednostavno, da smo odigrali samo trunku pametnije u drugom poluvremenu, mogli smo da pobedimo - rekao je Mitrović novinarima.

Jače od koncerta Metalike: Ni ove godine se himna Evrolige neće čuti od zaglušujuće buke Delija! (VIDEO) Darušafaka je pobedila Zvezdu 73:70, iako su crveno-beli vodili skoro 39 minuta.

Drama u Pioniru: Zvezda je imala dobijen meč u rukama, ali je nervoza upropastila sve! (FOTO) (VIDEO) - Ostaje velika žal, bili smo blizu pobede na početku Evrolige, ali šta da se radi? Igra se još 29 utakmica, treba analizirati greške - rekao je Mitrović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.