JEDINA BOLJA STVAR OD JOKIĆA KOŠARKAŠA JE JOKIĆ ČOVEK: Reči koje najbolje opisuju KAKVA JE TO GROMADA
Foto: AP David Zalubowski

SJAJNO

JEDINA BOLJA STVAR OD JOKIĆA KOŠARKAŠA JE JOKIĆ ČOVEK: Reči koje najbolje opisuju KAKVA JE TO GROMADA

Predsednik Denvera biranim rečima o svom superstaru

Objavljeno:

Nikola Jokić apsolutno zasluženo proglašen je za MVP-a ovogodišnje sezone u NBA ligi, a zbog toga su mu posebnu čast odali saigrači iz Denvera, kao i trener Majkl Maloun koji se pojavio u specijalnoj majici sa šaljivom porukom.

Ozbiljnije čestitke stigle su sa zvanične adrese, direktno iz Kolorada, pošto je Jokić sa priznanjem za najboljeg igrača sveta posebno usrećio vlasnika kluba.

Američki milijarder Stenli Krenke može da "trlja ruke" posle sinoćne objave NBA lige.

"Nikolin put od 41. pika na draftu do MVP nagrade je jedno od najvećih individualnih priča kojima smo prisustvovali u sportu", poručio je čovek koji je vlasnik nekoliko klubova, a uz to je "težak" 9,72 milijarde dolara.

"Njegov trud i posvećenost ovom timu su neverovatni. Ne možemo biti ponosniji i srećniji što ga imamo u Denveru", dodao je vlasnik kluba.

Potpredsednik kluba Džoš Krenke dodao je da je jedina stvar bolja od "košarkaša Nikole Jokića" zapravo "čovek Nikola Jokić", čime je samo još jednom potvrđeno koliko svi u Denveru obožavaju srpskog centra.

"Njegova veština i inteligencija donose prelepu košarku, a ne postoji osoba na svetu koja zaslužuje ovu nagradu više od njega", rekao je on.

Jokić je u regularnom delu sezone prosečno beležio 26,4 poena, 10,8 skokova i 8,3 asistencije uz procenat šuta iz igre od 56%. Na tom uspehu čestitao mu je i Denverov predsednik košarkaških operacija Tim Koneli istakavši da je to "neverovatno dostignuće".

"Nikola je trenirao bez pauze da bi postao igrač koji je danas i mi smo srećni što vodi našu franšizu. On je elitna ličnost, i na terenu i van njega", rekao je Tim Koneli.

"Okružen je divnom porodicom koja mu je pomogla da ovo ostvari", dodao je on.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.