ALEKSANDAR MATOVIĆ: "Igramo protiv tima koji je veoma talentovan, atletičan, mlad i sa mnogo energije"!
Foto: Starsport©

kls

ALEKSANDAR MATOVIĆ: "Igramo protiv tima koji je veoma talentovan, atletičan, mlad i sa mnogo energije"!

Juče su prvi put na treningu bili Tomas i Pejdž, doduše sve to 'na nulu'

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović rekao je danas, pred početak polufinalne serije Superlige Srbije, da je Mega talentovan i mlad tim, ali i da sada u svojim redovima ima iskusne igrače koji znaju kako se igraju plej-of utakmice.

- U utorak počinjemo polufinalnu seriju protiv tima koji ima dobru sezonu iza sebe, gde su se do poslednjih nekoliko kola borili za prva četiri mesta koja vode u plej-of ABA lige. U odnosu na tim koji je igrao tokom sezone, sada su se pojačali sa (Borišom) Simanićem, (Draganom) Milosavljevićem, a u ekipu se vratio i (Jovan) Novak - rekao je Matović za klupski sajt.

Aleksandar Matović
foto: Beta/Branislav Božić

Košarkaši Partizana sutra gostuju Megi u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbine.

- Igramo protiv tima koji je veoma talentovan, atletičan, mlad i sa mnogo energije, a sa Milenkom Tepićem, Milosavljevićem i Simanićem, koji su u svojim karijerama osvajali ABA ligu, dobili su na iskustvu jer to su igrači koji znaju kako se igraju utakmice u plej-ofu - istakao je Matović.

Trener Partizana je dodao i da se Trej Dreksel ; povredio i da neće nastupati do kraja sezone.

- Juče su prvi put na treningu bili Tomas i Pejdž, doduše sve to 'na nulu', danas imamo još jedan trening i videćemo da li će moći da participiraju u toj utakmici u utorak", rekao je Matović. ; Utakmica Mega - Partizan igra sutra od 20.30 u hali "Mega Factory".

Drugi meč je na programu dva dana kasnije u Hali sportova "Ranko Žeravica", a plasman u finale izboriće tim koji prvi dodje do dve pobede.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.