PARTIZAN U POLUFINALU: Crno-beli savladali Mladost i u Zemunu, čeka ih Mega!
Foto: Printscreen / Twitter / KK Partizan

superliga srbije

PARTIZAN U POLUFINALU: Crno-beli savladali Mladost i u Zemunu, čeka ih Mega!

Uroš Trifunović je bio najefikasniji u redovima Partizana

Objavljeno:

Košarkaši Partizana plasirali su se večeras u polufinale KLS lige, pošto su u drugoj utakmici četvrtfinala na gostujućem terenu u Beogradu pobedili zemunsku Mladost sa 94:84 (20:18, 28:21, 24:20, 22:25).

U ekipi Partizana svi igrači su se upisali medju strelce, a najefikasniji je bio Uroš Trifunović sa 19 poena. Dušan Miletić postigao je 14 poena uz četiri skoka, Džoš Perkins 14 poena, a Aleksa Stepanović 11 poena uz šest skokova. Erik Mika dodao je 10, a Rade Zagorac sedam poena.

U ekipi Mladosti, koja je večeras bila domaćih u Hali sportova "Ranko Žeravica", najefikasniji su bili Martins Ibanu sa 20 poena i Stefan Gombo sa 19 poena i pet skokova. Aleksandar Aranitović utakmicu je završio sa 12 poena, a Predrag Prlja sa 11.

Partizan je u četvrtfinaloj seriji pobedio sa 2:0 i igraće u polufinalu protiv Mege, koja je u dva meča pobedila Vojvodinu.

U polufinalu je i Borac, koji je takođe u dve utakmice bio bolji od FMP-a. Čačanska ekipa će igrati protiv boljeg iz duela Crvene zvezde i Zlatibora, koji igraju u nedelju i ponedeljak.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.