PARTIZAN POSLE DUGO VREMENA IGRA ZVANIČNU UTAKMICU: Matović se oglasio, kreće BORBA!
Foto: Starsport©

bliži se

PARTIZAN POSLE DUGO VREMENA IGRA ZVANIČNU UTAKMICU: Matović se oglasio, kreće BORBA!

– Igramo protiv tima koji je u KLS-u završio prvi, igrali su polufinale ABA 2 lige, nesrećno izgubili

Objavljeno: 12:33h

Košarkaši Partizana posle dugo vremena, od kraja ABA lige, odigraće zvaničnu utakmicu. U okviru plej-ofa Superlige KLS odigraće meč 1/4 finala protiv Mladosti iz Zemuna.

Prvoplasirani tim KLS-a i učesnik ABA 2 lige je razvojni tim crno-belih, a pred sami start plej-ofa iz Zemuna je stigao sjajni strelac Trej Dreksel.

Utakmica je na programu od 18 časova u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

– Igramo protiv tima koji je u KLS-u završio prvi, igrali su polufinale ABA 2 lige, nesrećno izgubili. Tim koji igra specifičnu košarku, agresivni su preko celog terena, tokom 40 minuta u njihovom sistemu odbrane. U napadu ima dobrih individualaca, predvođeni Mičelom, Gomboom, kao i našim bivšim igračima Aranitovićem i Tanaskovićem. Verovatno ćemo igrati zahtevne mečeve protiv Mladosti. Pridrudrižio nam se Miletić, vraćen sa pozajmice i Trej Dreksel koji je do sada igrao za Mladost. Vil Mozli se nalazi u Americi usled bolesti njegovog oca. Imamo dosta problema sa povredama Jaramaza, Tomasa i Pejdža i posle jednog treninga u ovakvom sastavu ne možemo ništa da kažemo. Videćemo kako će novi igrači moći da prihvate sistem koji smo gradili mesec dana, koji se usled povreda urušio u poslednjih 7 dana. Sada smo morali da ga promenimo, rekao je trener crno-belih Aleksandar Matović.

(Espreso/sportska centrala)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.