PRIČAJ SRPSKI DA TE CEO SVET RAZUME: Novinar oslovio Bogdana sa "HEJ BRATE" i čestitao mu na pobedi - HIT!
Foto: Profimedia

polako uče jezik

PRIČAJ SRPSKI DA TE CEO SVET RAZUME: Novinar oslovio Bogdana sa "HEJ BRATE" i čestitao mu na pobedi - HIT!

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović skromno je otvorio susret te je prvu deonicu završio bez pogotka iz igre, ali je u nastavku namestio ruku

Objavljeno:

Košarkaši Atlante drugi put su poveli u seriji osmine finala plej-ofa protiv Njujorka upisavši pobedu u prvom duelu na domaćem terenu (105:94).

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović skromno je otvorio susret te je prvu deonicu završio bez pogotka iz igre, ali je u nastavku namestio ruku pa je sa 15 poena i osam skokova bio veoma važan deo domaćeg tima na putu do slavlja.

Nakon pobede Bogdan je odgovarao na pitanje novinara, a jedan mu se obratio na srpskom jeziku, što je izazvalo pozitivnu reakciju kod srpskog asa.

- Hej brate, čestitam na pobedi - rekao je novinar, da bi mu Bogdan odgovorio: -Hvala, brate - a potom i analizirao utakmicu:

- Osetio sam da gubimo meč, promašili smo nekoliko otvorenih šuteva, nismo se držali našeg plana igre i oni su nas kaznili i oni su dobar tim takoše. Uradili smo dobar posao u prvom poluvremenu, ali smo u drugom izgubili prednost, naučili smo iz toga i moramo da zatvorimo seriju.

Hristos se na kraju Bogdanu zahvalio na srpskom.

Ovaj deo konferencije pogledajte od 10:07 na priloženom snimku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.