DOBRA PARTIJA BJELICE NEDOVOLJNA ZA POBEDU MAJAMIJA! Lejkersi preokrenuli rezultat u seriji protiv Finiksa
Foto: printscreen/twitter/MiamiHEAT

nba liga plej of

DOBRA PARTIJA BJELICE NEDOVOLJNA ZA POBEDU MAJAMIJA! Lejkersi preokrenuli rezultat u seriji protiv Finiksa

Nemanja je imao 14 poena

Objavljeno: 08:33h

U preostalim utakmicama prvog kola plej ofa NBA, postignuti su sledeći rezultati.

Milvoki Baksi su na gostujućem terenu, savladali Majami sa 113:84 i tako stigli do vođstva od 3:0 i sve izvesnije pobede u prvoj rundi.

Utakmica se od početka išla u jednom smeru, gde su Baksi konstantno povećavali prednost i tako stigli do treće pobede u ovoj seriji.

U ekipi Majka Budenholzera najefikasnijij je bio Kris Midlton sa 22 poena, Džru Holidej je upisao 19 poena uz 12 skokova, dok je Janis Antetokumpo imao 17 poena i isto toliko skokova. Majami su predvodili Džeremi Batler koji je upisao 19 poena, Adebajo je imao 17, dok je srpski reprezentativac Nemanja Bjelica zabeležio 14 poena.

Sledeća utakmica je na programu u subotu od 19:30, i ekipa Majamija će morati da slavi ukoliko želi da izbegne popularnu metlu.

Los Anđeles Lejkersi su se izgleda oporavili od šoka posle gubitka prve utakmice , tako da su noćas stigli go svoje druge u nizu u okviru ove serije protiv Finiksa. I tako stigli do preokreta i vođstva od 2:1. "Jezerdžije" su slavile sa 109:95.

Utakmica je prelomljena u trećem periodu, kada su se košarkaši predvođeni Entonjem Dejvisom odlepili na dvocifrenu prednost koji igrači Finiksa nisu mogli da stignu. Dok smo u prvom delu gledali pravu rezultatsku klackalicu i mnogo smena u vođstvu.

Lejkerse je do pobede vodio, Entoni Dejvis sa 34 poena i 11 skokova, Lebron je upisao 21 poen uz devet asistencija, a Denis Šruder je imao 20 poena. Kod Finiksa je najbolji bio Diandre Ejton sa 22 poena i 11 skokova, Devin Buker je upisao 19 poena, a Pejn 15.

Sledeća utakmica se igra u nedelju od 21:30.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.